Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputata exclusa din PSD o acuza pe Dancila de incapacitate manageriala: Este regretabil ca partidul a ajuns in aceasta situatie

B1 B1,
Deputata exclusa din PSD o acuza pe Dancila de incapacitate manageriala: Este regretabil ca partidul a ajuns in aceasta situatie

Deputata Cristina Burciu, exclusa din PSD pentru ca a votat investirea guvernului Orban, sustine ca partidul a ajuns in aceasta situatie degradanta din cauza unui slab management politic si a. continuă pe B1

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD

UPDATE: Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEx, excluderea din partid a Anei Birchall. UPDATE: Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a fost exclusa marti din PSD,in urma unei sedinte a.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a Anei Birchall. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru investirea.

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

Agonie la PSD: Viorica Dancila, baricadata in sediul din Kiseleff. De ce se teme sefa PSD

E agitatie mare la sediul PSD din Bucuresti, acolo unde social-democratii asteapta cu nerabdare rezultatul votului de duminica. Se fac numaratori paralele, se monitorizeaza permanent situatia din teren si, potrivit unor surse, PSD are emotii mai mult ca oricand in legatura cu intrarea in turul al doilea. Social-democratii asteapta rezultatul alegerilor de duminica la sediul .

Continua SCANDALUL in PSD. Viorica Dancila i-a convocat pe BARONII LOCALI

Scandalul din PSD este departe de a se fi incheiat. Viorica Dancila i-a convocat pe baronii locali in sedinta, miercuri, de la ora 17. Dupa ce ieri s-a lasat cu jigniri si plansete, sefa PSD a hotarat.

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )