Libnet.ro
UNICEF

10:46

Dezinteres in USR. Cata legitimitate are Dan Barna: a primit 6.000 de voturi din 16.000 posibile. Ce spun analistii

Adevărul Adevărul,
Dezinteres in USR. Cata legitimitate are Dan Barna: a primit 6.000 de voturi din 16.000 posibile. Ce spun analistii

Dan Barna a fost relaes presedinte al USR, insa victoria vine pe fondul unui absenteism masiv. Din cei 16. 000 de membri USR, doar 9. 000 au votat la scrutinul intern, Barna adunand 6. 000 de voturi. Pe fondul acestei legitimitati scazute, cata sustinere va avea Dan Barna la alegerile prezidentiale din partea propriului partid? Cum va influenta rezultatul alegerilor interne negocierile cu PLUS?. continuă pe Adevărul

Stenograme. Revolta in USR. Dan Barna, acuzat ca-si elimina adversarii in cursa pentru sefia partidului. Scandal in mai multe filiale in timpul alegerilor interne

Liderul USR Vrancea, unul dintre apropiatii lui Dan Barna, a dat-o afara din partid pe Anca Sandu, vicepresedinte USR Focsani, unul dintre cei mai apreciati oameni din filiala. Sa elimini competitori inainte de un vot este un reflex antidemocratic care a fost acceptat prea mult timp in USR, a scris Claudiu Prisnel, liderul USR Dolj, pe un grupul intern. Probleme similare sunt in mai multe filiale: Hunedoara, Prahova, Iasi, Maramures, Ialomita.

Dan Barna a cerut liderului USR Vrancea retragerea de pe lista USR la guvernare, dupa ce Cosmin Timofte a decis sa excluda din partid mai multi membri

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut liderului filialei Vrancea a partidului, Cosmin Timofte, retragerea de pe lista USR la guvernare dupa ce Timofte a decis excluderea din partid a mai multor persoane. Indiferent de motivele temeinice sau nu avute in vedere pentru aceasta decizie, asumarea ei in campanie electorala ridica o problema principiala majora, sustine Barna.

Update Scandal urias in USR in competitia pentru functia de Presedinte. Dan Barna ales Presedinte

Update Dan Barna a fost ales Presedinte USR, pe grupul intern USR se cere anularea alegerilor si re.

Dan Barna a fost reales presedinte al USR

Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat, prin vot electronic, arata o postare pe pagina de Facebook a partidului. in cadrul scrutinului on-line, desfasurat in perioada 1-5 septembrie, au votat 9. 314 membri ai formatiunii, iar Barna a obtinut 6. 097 din voturi, insemnand 65.

Dan Barna i-a cerut liderul filialei de Vrancea retragerea de pe lista USR la guvernare. Un nou scandal in partid, in plina procedura de alegeri interne

Dan Barna, presedintele USR, i-a cerut lui Cosmin Timofte, liderul filialei de la Vrancea, retragerea de pe lista USR la guvernare, dupa ce acesta a decis sa excluda din partid mai multe persoane, potrivit.

Deputatul Stelian Ion, despre alegerile din USR: Multi nu au votat pentru ca erau siguri ca va iesi Dan Barna (VIDEO)

Deputatul USR Stelian Ion a sustinut, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca Dan Barna a obtinut cu mult sub 50%+1 din voturi la.

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania (USR)

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania USR) pentru un nou mandat, in cadrul scrutinului intern, desfasurat online in perioada 1-5 septembrie, votand 9. 314 membri, in urma caruia el a obtinut 6. 097 din voturi 65,75%).

Dan Barna a fost ales presedinte al USR

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania pentru un nou mandat. in cadrul scrutinului intern, care s-a desfasurat online in perioada 1-5 septembrie, au votat 9314 membri, iar Dan.

Dan Barna a fost ales presedintele USR pentru un nou mandat, in urma unui vot controversat

Dan Barna a fost ales presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania pentru un nou mandat. Scrutinul intern s-a desfasurat online in perioada 1-5 septembrie. Din totalul de 16. 751 de membri USR, au votat.

Dan Barna a fost ales presedinte al USR pentru un nou mandat

Dan Barna a fost ales presedinte al USR pentru un nou mandat obtinand 65. 75% din voturi in cadrul scrutinului intern desfasurat online in perioada 1-5 septembrie.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )