Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, invingator intr-un judet in care PSD a castigat europarlamentarele

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, invingator intr-un judet in care PSD a castigat europarlamentarele

Victorie surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, in Hunedoara. A castigat primul tur al alegerilor prezidentiale in acest judet, el fiind votat de 34,39% dintre alegatori, locul al doilea fiind ocupat de candidatul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, un nou atac la PSD: Au bulversat intreaga societate prin deciziile proaste

Presedintele Klaus Iohannis spune ca lipsa de competente, deciziile proaste si managementul public haotic, marca PSD, au bulversat intreaga societate, subliniind ca noul guvern trebuie sa gaseasca.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis arunca bomba, chiar dupa ce a castigat. Candidatul PNL la prezidentiale a lansat un atac dur la PSD chiar in timpul discursului de invingator

in ciuda rezultatelor bune din primul tur al prezidentialelor, Klaus Iohannis nu a uitat de vechii sai dusmani si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD chiar in timpul.

HARTA INTERACTIVA Unde a luat Dan Barna mai multe voturi la alegerile prezidentiale si in ce judete nu s-a apropiat deloc de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila

Dan Barna este marele perdant din Turul I al alegerilor prezidentiale - nu doar ca nu a reusit sa intre in turul doi, dar scorul sau este mult mai mic decat al Vioricai Dancila de la PSD. Candidatul USR-Plus nu a reusit sa ia majoritatea voturilor in niciun judet din tara si nici macar in Diaspora. Totusi in multe judete Barna a reusit sa stranga chiar si peste 20% din voturi, dar in multe altele a fost departe de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila.

Klaus Iohannis, moment surprinzator dupa exit-poll. Ce nu s-a vazut la TV, dupa discursul de invingator al presedintelui

La scurt timp dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale si sustinerea primelor declaratii, presedintele Klaus Iohannis s-a aratat preocupat de un lucru care le-a scapat alegatorilor cei-au.

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

Klaus Iohannis a invins-o pe Viorica Dancila in vechile fiefuri ale PSD: Ce scor a obtinut presedintele in judetele altadata rosii din estul tarii

Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand aproape 37% dintre voturi, dupa centralizarea datelor din toate sectiile din tara si a peste 60% din sectiile din diaspora. Pe locul.

Klaus Iohannis a castigat alegerile in judetul Constanta. Candidatul de pe locul al doilea, la 20 de procente diferenta

Candidatul PNL la alegerile din 10 noiembrie a fost cel mai votat de catre alegatorii din judetul Constanta. Klaus Iohannis a fost optiunea a 40,15% dintre votanti.

Catalin Tolontan, despre de ce a castigat Klaus Iohannis

Duminica Orbului a cazut pe 20 mai 1990, cand Ion Iliescu a fost ales presedinte cu 86% dintre voturi. De atunci, nici un alt candidat nu si-a dovedit forta dominatoare asa cum a reusit Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta cu liderii PNL - SURSE

Klaus Iohannis vine luni dupa-amiaza la sediul PNL. Presedintele vrea sa faca analiza rezultatului alegerilor de aseara. Echipa sa vrea sa afle topul judetelor in care candidatul PNL a castigat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3033 seconds )