Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor. continuă pe Antena3

Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Le promit ca eu si PNL nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii si noi vom face Romania moderna si prospera (VIDEO)

Klaus Iohannis conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS, PMP si chiar UDMR pentru al doilea tur al prezidentialelor. Candidatul liberal a insistat ca eroii acestor alegeri sunt alegatorii. Iohannis a.

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a cerut desfiintarea unui partid politic, sustinand ca aceasta este o atitudine extremista.

Victor Ponta a facut anuntul: NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit ca la turul doi al alegerilor prezidentiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dancila. Ponta a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu Viorica Dancila Despre desemnarea lui Dancila ca premier: Ca rezultat final, pot sa spun ca imi pare rau

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri ca nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dancila, invocand ca principal argument faptul ca fostul premier a fost parte activa a tuturor marlaniilor PSD-iste si a sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )