Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea, reconfirmat in fruntea PSD cu o larga majoritate LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reconfirmat in fruntea PSD cu o larga majoritate LIVE VIDEO

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului, tema centrala de discutie prefigurata fiind demersul public asumat de mai multi lideri ai. continuă pe Antena3

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

Mihai Tudose sprijina demersul de inlocuire a lui Dragnea din fruntea PSD: Apreciez foarte mult continutul scrisorii

Fostul premier Mihai Tudose se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta arata ca sustine pozitia deja exprimata si de liderul PSD Braila si.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Lovitura teribila primita de Liviu Dragnea: O noua filiala trece de partea celor care vor sa il inlature din fruntea partidului

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, a anuntat ca va semna scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Acesta este primul.

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca in aproximativ doua zile se va decide daca va fi convocat un Comitet Executiv National al formatiunii, adaugand ca functia de presedinte al partidului 039;039;nu se ia cu japca039;039;, ci printr-un vot masiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )