Libnet.ro
UNICEF

13:30

Parlamentarii ALDE vot n bloc alaturi de Opozitie. Vosganian: Nu vrem sa rupem coalitia de guvernare

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii ALDE vot n bloc alaturi de Opozitie. Vosganian: Nu vrem sa rupem coalitia de guvernare

Deputatii ALDE au votat, miercuri, in plen, alaturi de PNL in favoarea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin. Proiectul de lege nu are sustinerea PSD si primise raport de respingere in comisie. Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat in plen ca parlamentarii partidului sau au votat in bloc impotriva respingerii legi si a anuntat ca partidul sau este de acord cu alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. continuă pe Hotnews

Parlamentarii ALDE, vot n bloc alaturi de Opozitie. Vosganian: Nu vrem sa rupem coalitia de guvernare

Deputatii ALDE au votat, miercuri, in plen, alaturi de PNL in favoarea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin. Proiectul de lege nu are sustinerea PSD si primise raport de respingere in comisie. Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat in plen ca parlamentarii partidului sau au votat in bloc impotriva respingerii legi si a anuntat ca partidul sau este de acord cu alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ALDE, vot la fel ca partidele Opozitiei, pe legea privind alegerea primarilor in 2 tururi. Vosganian: Nu vrem sa rupem coalitia

Deputatii ALDE au votat, miercuri, in plen, in favoarea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, vicepresedintele partidului, Varujan Vosganian, spunand ca alesii din partidul sau nu vor sa rupa coalitia de guvernare. Proiectul a fost retrimis la comisiile de specialitate.

Ruptura in coalitie? ALDE a votat alaturi de Opozitie un proiect de lege vital pentru social-democrati

Deputatii ALDE au votat, miercuri, in plen, in favoarea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, vicepresedintele partidului, Varujan Vosganian, spunand ca liberal-democratii nu vor sa rupa coalitia de guvernare. Proiectul a fost retrimis la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )