Libnet.ro
UNICEF

12:00

PNL, reactie FULGER dupa ce Parlamentul a votat Legea bugetului: Cine va deconta costurile suportate de toti romanii: Teodorovici, Dragnea, Dancila sau Vilcov?

B1 B1,
PNL, reactie FULGER dupa ce Parlamentul a votat Legea bugetului: Cine va deconta costurile suportate de toti romanii: Teodorovici, Dragnea, Dancila sau Vilcov?

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a reactionat dur dupa cePlenul Parlamentului a votat bugetul pe repede-inainte, fara nicio modificare. Astazi, PSD a demonstrat din nou ca prioritatile. continuă pe B1

Parlamentul a votat legea bugetului in aceeasi forma, respingand cererea de reexaminare a lui Iohannis

Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, miercuri in plen reunit, raportul de admitere al Comisiilor de specialitate la Legea bugetului, in forma trimisa la promulgare, respingand astfel cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis.

FLORIN CITU (PNL): Informatiile incluse in Legea bugetului sunt false

Senatorul liberal, Florin Citu, a reafirmat astazi ca informatiile incluse in Legea bugetului de stat sunt false, iar programul de guvernare al PSD ar putea duce Romania in criza economica.

Klaus Iohannis - Legea Bugetului Asigurarilor, adoptata

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Faceti un buget realist, pentru dezvoltarea tarii, nu pentru bunastarea PSD! ----- Seful statului a declarat astazi, la Palatul Cotroceni, ca a adoptat legea Bugetului Asigurarilor, si a mai invinuit PSD pentru lipsa unui buget viabil atat de tarziu de la inceperea anului.

Mesajul PSD, dupa ce Parlamentul a votat a doua oara legea bugetului de stat pe 2019: Iohannis trebuie sa isi ceara scuze

Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni, iar presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget, afirma Partidul Social Democrat i.

Legea bugetului pe 2019, simulacru de dezbatere. Parlamentarii au respins reexaminarea ceruta de presedintele Iohannis

Dupa un simulacru de dezbatere de nici macar o ora, Comisiile parlamentare de buget-finante au respins, miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui la proiectul legii bugetului de stat pe 2019. S-au inregistrat 23 de voturi 039;039;pentru039;039; si 13.

Dragnea: Miercuri ar trebui sa avem plen reunit pentru a retrimite Legea bugetului la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Calarasi, intr-o conferinta de presa, ca miercuri va avea loc o sedinta de plen comun a Senatului si Camerei Deputatilor pentru a retrimite Legea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )