Libnet.ro
UNICEF

14:15

Saptamana decisiva pentru Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saptamana decisiva pentru Kovesi

La Bruxelles se vor desfasura, in aceasta saptamana, negocierile pentru functia de procuror sef al Parchetului European, dintre Parlamentul Uniunii, a carui propunere este Laura Codruta Kovesi, si Consiliul UE, care in COREPER l-a votat pe Jean-Francois Bohnert. continuă pe Ziarul Bursa

Saptamana decisiva pentru ministrul Justitiei. Dragnea si Tariceanu se intalnesc intr-o sedinta pentru a decide soarta lui Tudorel Toader

Saptamana aceasta ar putea fi una decisiva pentru Tudorel Toader. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se vor intalni intr-o sedinta a Coalitiei in care vor decide soarta ministrului.

Marea Britanie, saptamana decisiva pentru Brexit

In Regatul Unit incepe o saptamana decisiva pentru Brexit. Parlamentarii tarii urmeaza sa voteze, marti, asupra concretizarii sau amanarii plecarii din UE, la aproape trei ani de la referendumul din 2016, scrie The Guardian.

Saptamana decisiva pentru Brexit

Parlamentul de la Londra supune marti din nou la vot intelegerea de Brexit. Bruxellesul nu a livrat, asa cum se spera, o formula magica. Daca Theresa May va pierde votul, Brexitul va fi probabil amanat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )