Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandal in randul minoritatilor, dupa adoptarea schimbarilor la Codul penal: Uniunea Bulgara din Banat-Romania se delimiteaza de deputata care a votat pentru modificari

B1 B1,
Scandal in randul minoritatilor, dupa adoptarea schimbarilor la Codul penal: Uniunea Bulgara din Banat-Romania se delimiteaza de deputata care a votat pentru modificari

Uniunea Bulgara din Banat-Romania anunta ca deputata Csokany Petronela Mihaela, care a votat modificarile la Codul Penal, nu a avut mandat din partea formatiunii si ca s-a rupt total de aceasta. Astfel Uniunea. continuă pe B1

Strategia constitutionala dupa adoptarea modificarilor Codului Penal

Adoptarea modificarilor Codului Penal aduce lupta PSD impotriva statului de drept intr-o noua etapa. Trecerea legii de modificare prin parlament, desi intr-o maniera perversa care nu retine nimic din procedurile normale de dezbatere parlamentara, deschide un front larg in lupta constitutionala in jurul si impotriva PSD. Acesta este exact frontul pe care grupul Dragnea ar fi dorit sa il evite, daca coalitia majoritara ar fi acceptat includerea modificarilor intr-o ordonanta de urgenta. Dat fiind ca Tariceanu et co. nu si-au asumat un asemenea efort, ne aflam acum intr-un moment in care o strategie politica si constitutionala bine articulata poate opune rezistenta sau chiar dejuca efortul PSD de compromitere a statului de drept.

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca.

Unul dintre deputatii minoritatilor care au votat Codul Penal l-a avut invitat special la nunta pe Liviu Dragnea (FOTO)

Noul Cod Penal a trecut miercuri de Camera Deputatilor cu 167 de voturi pentru, 97 impotriva si 19 abtineri. Pe langa alesii PSD si ALDE, in favoarea Codului au votat si reprezentantii.

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat.

Protest neobisnuit la Brasov: Cum si-au exprimat oamenii nemultumirea fata de adoptarea modificarilor la Codul Penal(VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada, miercuri seara, in semn de protest fata de adoptarea, in Parlament, a modificarilor la Codul Penal. La Brasov a avut loc un protest mai putin obisnuit, cateva.

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a.

Viorica Dancila pleaca din tara dupa votul final pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila pleaca din tara, miercuri, dupa votul final pe Codul Penal. Dancila merge la Salonic, Grecia, acolo une se va desfasura cea de-a patra editie a summitului cvadrilateral a celor pat.

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori.

Dupa votul pe Codul penal, Viorica Dancila pleaca din tara. Ce va face premierul la Salonic

Prim-ministrul Viorica Dancila va participa miercuri, la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, anunta Executivul. Potrivit unui comunicat transmis.

Raluca Turcan, reactie FURIBUNDA dupa modificarile la Codul Penal: Comisia Iordache - turnesolul pentru ALBIREA DOSARULUI lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan critica extrem de dur modificarile la codurile penale adoptate luni de Comisia Iordache. Potrivit acesteia, Comisia Iordache ca s-a transformat in turnesolul pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )