Libnet.ro
UNICEF

18:15

SONDAJ II Revolta n PSD: Care va fi deznodamntul?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ II Revolta n PSD: Care va fi deznodamntul?

Liviu Dragnea se confrunta de cateva zile cu un numar mare de lideri PSD revoltati impotriva sa. Cererea acestora ca Dragnea sa plece de la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor este discutata vineri dupa-amiaza de conducerea partidului. Ce crezi ca se va intampla?Participa la sondajul HotNews. roVezi cum au votat cititorii HotNews. ro cand a inceput actualul conflict din PSD. continuă pe Hotnews

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Surse: Cine este persoana taiata din fotografia in care apar Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea, in care apare alaturide fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Potrivit unor surse, fotografia.

Ultimele discutii, nainte de CEx. Viorica Dancila si mai multi lideri ai PSD, n biroul lui Liviu Dragnea / Premierul:Lucrurile trebuie lamurite n CEx

Mai multi lideri ai PSD sunt la discutii cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutii a venit si premierul Viorica Dancila. Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lamurite in CEx, a spus ea.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

SONDAJ Revolta n PSD: Ce crezi ca se va ntmpla?

Mai multi membri marcanti ai PSD semneaza o scrisoare in care cer demisia presedintelui partidului, Liviu Dragnea, precum si demisia acestuia din pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor. Printre semnatarii scrisorii ce ar urma sa fie discutata, vineri, in Comitetul Executiv al PSD se numara vicepremierul Paul Stanescu, primarul Bucurestiului Gabriela Firea, Adrian Tutuianu, Marian Neacsu. Ce crezi ca se va intampla in urma acestei revolte din interiorul PSD?Participa la sondajul HotNews. ro.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

PSD Alba ramane de partea presedintelui Liviu Dragnea. Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a decis, joi, sa il sustina in continuare pe presedintele partidului.

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea?

Participa la sondajul de opinie pe pagina noastra de Facebook:https://goo. gl/7fMt4i Ziarul Bursa. Raspunde la intrebarea: Liviu Dragnea va ramane presedintele PSD dupa CExN? accesand link-ul urmator: https://goo. gl/7fMt4ihttps://goo. gl/7fMt4i .

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca pe cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )