Libnet.ro
UNICEF

07:00

Succes important obtinut de PNL: Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

B1 B1,
Succes important obtinut de PNL: Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Dupa victoria din alegerile europarlamentare, PNL a mai inregistrat un succes important, de data asta pe plan european. Miercuri, Siegfried Muresan a fost votat vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European. continuă pe B1

Succes urias obtinut de PNL: Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Dupa victoria din alegerile europarlamentare, PNL a mai inregistrat un succes important, de data asta pe plan european. Miercuri, Siegfried Muresan a fost votat vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European.

Eurodeputatul Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Deputatul european Siegfried Muresan PNL) a fost ales, miercuri, vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European. Europarlamentarul roman a obtinut 141 dintr cele 158 de voturi valabil exprimate.

Siegfried Muresan: Pentru prima oara, din 2010, numarul turistilor straini a scazut. Bulgaria a atras de peste 3,5 ori mai multi turisti decat Romania in 2019

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca dateleInstitutul National de Statisticaarata o scadere cu 7% a numarului turistilor straini inregistrati in unitatile de cazare din Romania, in primele patru luni ale lui 2019, comparativ cu perioada similara din 2018. Bulgaria a atras in primele 4 luni ale anului peste 2,3 milioane de turisti straini, adica de peste 3,5 ori mai mult decat Romania, sustine Muresan.

Siegfried Muresan, ales vicepresedinte al Grupului PPE din PE

Deputatul european Siegfried Muresan PNL) a fost ales, astazi, vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European.

Siegfried Muresan, vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Siegfried Muresan a fost ales miercuri vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European.

Rares Bogdan a fost ales seful delegatiei Romaniei din grupul PPE din Parlamentul European

Candidatul cap de lista al PNL la europarlamentare, Rares Bogdan, a fost ales marti, la Bruxelles, seful deleratiei Romaniei din grupul Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European.

Marturia militarilor care i-au executat pe sotii Ceausescu. Momentul in care au tras a fost ales cu grija

Elena si Nicolae Ceausescu au fost executati pe 25 decembrie 1989, in urma unui proces-fulger, de doar 30 de minute. Militarii care i-au impuscat au oferit informatii cu privire la executia sotilor Ceausescu si au sustinut ca sentinta s-ar fi stiut inca inainte de finalul procesului. Pana si momentul in care au tras focurile de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )