Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Joc dublu n Comisia Iordache: Un amendament care aparea sustinut de PSD, votat doar de Iordache plus PNL si USR; ceilalti deputati PSD au respins propunerea / Iordache: La noi la partid e libertate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Joc dublu n Comisia Iordache: Un amendament care aparea sustinut de PSD, votat doar de Iordache plus PNL si USR; ceilalti deputati PSD au respins propunerea / Iordache: La noi la partid e libertate

Comisia speciala pentru legile justitiei a respins un amendament prin care se elimina din Legea 303/2004 articolul care le cere judecatorilor si procurorilor sa se abtina de la exprimari defaimatoare la adresa parlamentului si guvernului, desi PSD aparea in tabelul cu amendamente ca sustinator al acestei propuneri. Propunerea a fost votata, dintre cei de la PSD, doar de Florin Iordache, presedintele comisiei, insa restul de deputati PSD au votat impotriva. Nici ALDE nu a sustinut propunerea - care venea ca urmare a uneia dintre recomandarile Comisiei de la Venetia pe legile justitiei, deputatul Steluta Cataniciu afirmand ca nu intelege de ce apare in tabel ALDE ca sustinator. 52 Sedinta se va continua luni, cand se va adopta un raport. Vezi ce s-a mai votat miercuri. continuă pe Hotnews

Joc dublu n Comisia Iordache: Un amendament care aparea sustinut de PSD, votat doar de Iordache plus PNL si USR; ceilalti deputati PSD au respins propunerea / Iordache: La noi la partid e libertate

Comisia speciala pentru legile justitiei a respins un amendament prin care se elimina din Legea 303/2004 articolul care le cere judecatorilor si procurorilor sa se abtina de la exprimari defaimatoare la adresa parlamentului si guvernului, desi PSD aparea in tabelul cu amendamente ca sustinator al acestei propuneri. Propunerea a fost votata, dintre cei de la PSD, doar de Florin Iordache, presedintele comisiei, insa restul de deputati PSD au votat impotriva. Nici ALDE nu a sustinut propunerea - care venea ca urmare a uneia dintre recomandarile Comisiei de la Venetia pe legile justitiei, deputatul Steluta Cataniciu afirmand ca nu intelege de ce apare in tabel ALDE ca sustinator.

Comisia Iordache reia discutiile pe ordonantele de urgenta care au modificat legile Justitiei

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste miercuri pentru a relua dezbaterile pe amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018,.

Comisia Iordache a adoptat OUG privind anchetarea infractiunilor din Justitie. PSD a ignorat opinia Comisiei de la Venetia

Comisia pentru elaborarea Legilor Justitiei, condusa de social-democratul Florin Iordache, a dat un raport favorabil Ordonantei de Urgenta 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru.

Comisia Iordache, unda verde pentru OUG privind Sectia speciala de investigare a magistratilor

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat un raport de admitere pentru OUG 90/2018 privind masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Ordonanta nu a fost modificata, majoritatea PSD-ALDE-UDMR respingand propunerile venite de la USR si PNL.

Comisia Iordache. Ordonanta privind Sectia speciala pentru magistrati, adoptata

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste miercuri pentru a relua dezbaterile pe amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018,.

Comisia Iordache dezbate modificarea Legilor Justitiei

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se intruneste astazi pentru a dezbate amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018.

Parlament - Comisia Iordache dezbate OUG 90 si 92/2018 de modificare a legilor Justitiei

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se intruneste miercuri pentru a dezbate amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018, potrivit Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 13,30.

Codul de procedura civila, modificat in acord cu decizia CCR. Anuntul facut de Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara privind legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat, marti, Codul de procedura civila in acord cu decizia CCR din 4 iulie, actul normativ urmand sa intre.

Comisia Iordache a adoptat OUGcu privire la Sectia pentru infractiunile din Justitie in forma Guvernului

Comisia pentru elaborarea Legilor Justitiei a decis miercuri sa dea un raport de adoptare OUG 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. S-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )