Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Hotnews Hotnews,
 Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca senatori PSD vor vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei. continuă pe Hotnews

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca unii senatori PSD ar putea vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei.

SENAT: Dezbaterea si votul la motiunea pe Justitie - amanate pentru miercuri

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata miercuri in plenul Senatului, dupa ce Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a decis luni amanarea.

Sentinta in dosarul lui Tariceanu, amanata pentru 22 aprilie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pentru 22 aprilie, pronuntarea sentintei in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )