Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea se lupta cu Romania in loc sa lupte pentru Romania/ Tara arde si prim-ministrul Dancila se ascunde in Arabia. Guvernul asta ne-a dus cu 11 ani in urma (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Liviu Dragnea se lupta cu Romania in loc sa lupte pentru Romania/ Tara arde si prim-ministrul Dancila se ascunde in Arabia. Guvernul asta ne-a dus cu 11 ani in urma (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa guvernului Dragnea-Dancila dupa rezolutia votata de Parlamentul European privind Romania si dupa raportul MCV extrem de dur privind situatia statului de drept din. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila, un accident al democratiei romanesti. Trebuie inlocuit. Nu suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei Consiliului UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este ingrijorat de faptul ca Romania nu este pregatita sa preia, de la 1 ianuarie, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, seful statului a.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei. Trebuie inlocuit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa plecarea din Guvernul Dancila a ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, ca lucrurile au luat-o razna la Palatul Victoria si ca Romania nu este pregatita pentru preluarea, peste mai.

Liviu Dragnea, la Parlament cu o noua valiza cu informatii despre Klaus Iohannis: Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus, luni, la Parlament, o noua valiza cu mai multe stick-uri, pe care s-ar afla informatii despre Klaus Iohannis. Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localn.

Klaus Iohannis, raspunde dupa valizele lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru ca nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, marti, acuzatiilor lansate in spatiul public de Liviu Dragnea prin valizele de luni pe care le tot plimba prin Parlament. Seful statului a aratat ca el nu a avut niciun.

Dragnea a mai venit cu o valiza pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis de activitate posibil infractionala

Liviu Dragnea a venit luni cu o noua valiza gasita de un localnic din Sibiu care a spus ca a gasit-o in curte, prezentand o ancheta realizata in 2015 de site-ul de investigatii Rise Project despre casa pe care presedintele Klaus Iohannis a pierdut-o definitiv in justitie.

Liviu Dragnea acuza: E obsesia presedintelui ca acest guvern sa pice

Liviu Dragnea a catalogat drept iresponsabile declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Declaratiile de ieri ale presedintelui Iohannis pot fi catalogate ca si iresponsabile, pentru ca nu exista niciun.

Liviu Dragnea, la masa cu un om al sistemului cand face pauza de la lupta cu statul paralel: Liderul PSD, in cadru festiv alaturi de Gabriel Oprea

In ciuda faptului ca se da drept un mare luptator impotriva statului paralel pe care il acuza ca face tot posibil pentru il distruge, Liviu Dragnea nu are nicio problema in a stat la masa cu oameni ce fac.

Klaus Iohannis, dupa raportul MCV: Singurul obiectiv al acestei guvernari este sa il scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare

Presedintele Klaus Iohannis a facut declratii extrem de dure la adresa guvernarii PSD-ALDE, pe care il acuza ca a sters cu buretele progresul ultimilor 11 ani si ca obiectivul unic este sa il scape.

Liviu Dragnea a prezentat o noua valiza: Iohannis este un personaj de carton, pus in vitrina de statul paralel

Liviu Dragnea a venit luni dupa-amiaza, la Camera Deputatilor, cu o noua valiza. Liderul PSD a adus noi probe impotriva presedintelui Iohannis A gasit-o un localnic din Sibiu, care a dat-o unui prieten.

Liviu Dragnea vrea propria instanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a supus deciziei Curtii Constitutionale si a tras la sorti, vineri, completurile de cinci judecatori din cadrul instantei. inainte de des-fasurarea procedurii, Liviu Dragnea, seful PSD, a contestat in instanta hotararea iCCJ, sustinand ca inalta Curte era obligata sa astepte motivarea deciziei CCR. Liviu Dragnea sustine ca decizia CCR nu a fost respectata de iCCJ in privinta completului de cinci judecatori ce are pe rol apelul sau depus impotriva hotararii instantei de fond care l-a condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a judetului Teleroman. Liderul PSD afirma ca tragerea la sorti trebuia sa se faca numai cu privire la presedintele completului de judecata, Iulian Dragomir, vicepresedinte al iCCJ. Dragnea sustine ca, in loc sa procedeze asa, iCCJ a schimbat tot completul, nementionand ce il deranjeaza din componenta aces-tuia. Sursele noastre sustin ca seful PSD este nemultumit de faptul ca si in actualul complet proportia de 3 la 2 judecatori in defavoarea sa este mentinuta si de aceea Dragnea vrea sa faca orice pentru a rasturna calculele iesite chiar si din tragerea la sorti.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )