Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie din PSD dupa adoptarea rezolutiei impotriva Guvernului Dancila

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din PSD dupa adoptarea rezolutiei impotriva Guvernului Dancila

Dan Nica, liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, condamna continutul rezolutiei pe tema statului de drept din Romania, votata marti in Parlamentul European, de 473 de eurodeputati. PSD-istul subliniaza ca demersul e strict politicianist, coordonat de dreapta populista si menit sa creioneze imaginea unei Romanii slabe in Europa. continuă pe Adevărul

Razboiul Firea-Dragnea, la un alt nivel. Prima reactie din PSD

Razboiul Firea-Dragnea a ajunsla un alt nivel. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de.

Ponta, reactie dupa adoptarea rezolutiei privind Romania: Acum suntem alaturi de Ungaria lui Orban si, totusi, mult mai rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la scurt timp dupa ce Parlamentul European a adoptat proiectul de rezolutie prin care Guvernul Romaniei si coalitia PSD-ALDE sunt criticate pentru schimbarile legislatiei penale, dar si pentru interventia jandarmilor din 10 august.

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am.

Prima reactie a lui Tade dupa transferul la Dinamo

Francezul Gregory Tade a semnat marti cu Dinamo si se arata nerabdator sa debuteze in tricoul echipei din Stefan cel Mare.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului General anunta ca a luat act de recomandarile Comisiei Europene, din raportul MCV, mentionand ca punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al institutiei condusa de Augustin.

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Lider PSD, dupa publicarea Raportului MCV: Am sunat-o pe Corina Cretu. Se solicita o lovitura de stat Romaniei

Senatorul PSD Serban Nicolae ataca virulent oficialii de la Bruxelles, dupa publicarea raportului MCV. Social-democratul spune ca a sunat-o pe Corina Cretu pentru a-i cere sa se delimiteze de deciziile din Parla.

Reactia Gabrielei Firea, intrebata daca se teme de excluderea din PSD

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va fi prezenta marti la sedinta Biroului Permanent National si ca abia asteapta reuniunea Comitetului Executiv CEx) al PSD. intrebata intr-o conferinta d.

Samsung vrea sa lanseze telefonul cu ecran pliant n prima parte din 2019 si si propune sa produca cel putin un milion de bucati - presa

Samsung a prezentat saptamana trecuta prototipul telefonului care se poate impaturi si versiunea de serie ar putea fi lansata in primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind sa produca mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicatia Yonhap News, citata de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, insa persista misterul fiindca telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scena si nu a putut fi butonat de nimeni dintre cei prezenti la conferinta dezvoltatorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )