Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, ping-pong cu demiterea lui Tudorel Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD, ping-pong cu demiterea lui Tudorel Toader

Motiunea simpla impotriva minis-trului justitiei, depusa de parlamentarii opozitiei, care urma, initial, sa fie dezbatuta si votata in sedinta de plen, de ieri, a Senatului, a fost amanata pentru maine. Amanarea ar fi fost generata de absenta motivata a mai multor senatori, aflati in strainatate, absenta ce ar fi putut duce la o lipsa de cvorum in plenul de ieri, dar si de agenda ministrului Tudorel Toader, care nu i-ar fi permis prezenta, ieri dupa-amiaza, in plenul Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta.

intoarce armele UDMR? Formatiunea condusa de Kelemen Hunor va vota pentru demiterea lui Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat luni ca partidul sau va vota in favoarea motiunii depuse la Senat impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca este inacceptabil sa dai ordonante de urgenta pe domeniul Justitiei.

Claudiu Manda (PSD): ii cer demisia lui Tudorel Toader/ Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

UPDATE:Claudiu Manda a cerut, ulterior, pe parcursul emisiunii, direct demisia ministrului Justitiei. Senatorul PSD a afirmat clar ca el, personal, ii cere lui Tudorel Toader sa plece de la.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Ministrul Justitiei este acuzat de Liviu Dragnea ca a pacalit PSD, iar miercuri urmeaza sa se confrunte cu o motiune simpla la adresa sa, in Senat. Marti, a avut discutii cu premierul Dancila, care spusese ca va lua o decizie privind demiterea ministrului dupa ce-si va asculta colegii in CEx al PSD. Va supravietui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei, in fata noii ofensive impotriva sa?.

Posibile probleme pentru Tudorel Toader. Cum vor vota senatorii PSD la motiune

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca miercuri, la motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, fiecare senator PSD va vota conform propriei constiinte,.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )