Libnet.ro
UNICEF

06:45

Remanierea guvernamentala a fost votata: Ilan Laufer preia Dezvoltarea de la Stanescu. Olguta Vasilescu trece la Transporturi. Cine pleaca si cine vine in Guvernul Dancila

B1 B1,
Remanierea guvernamentala a fost votata: Ilan Laufer preia Dezvoltarea de la Stanescu. Olguta Vasilescu trece la Transporturi. Cine pleaca si cine vine in Guvernul Dancila

Social-democratii au votat remanierea guvernamentala, iar nu mai putin de 8 modificari au avut loc in Guvernul condus de Viorica Dancila. Astfel, conform unor surse politice citate de stiripesurse. ro, acesta vo. continuă pe B1

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer, numit ministru al Dezvoltarii (FOTO)

Ministrul Playboy revine! Ilan Laufer numit ministru al Dezvoltarii FOTO) Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost numit luni ministru al Dezvolta.

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

PROFIL Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, propus ministru al Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, a fost propus luni de PSD pentru functia ministru al Dezvoltarii, in locul lui Paul Stanescu, care a fost remaniat in Comitetul Executiv National al PSD.

Viorica Dancila anunta lista celor 8 NOI MINISTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau si Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat schimbarile din Guvern survenite in urma remanierii guvernamentale de luni. Opt ministere vor avea noi sefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau, Alexandru Petrescu .

Calin Popescu Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari, scrie Mediafax.

Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari.

6 ministri pleaca din Guvernul Dancila. Ilan Laufer, Niculae Badalau, Marius Budai si Gabriel Les, noile nume vehiculate

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )