Libnet.ro
UNICEF

05:45

Scandal la motiunea de cenzura. Orban: Cine nu voteaza e mai ticalos ca Dragnea. Parlamentul e impanzit de jandarmi. Va e frica printre oameni?

Adevărul Adevărul,
Scandal la motiunea de cenzura. Orban: Cine nu voteaza e mai ticalos ca Dragnea. Parlamentul e impanzit de jandarmi. Va e frica printre oameni?

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, depusa de Opozitie, va fi dezbatuta si votata joi in sedinta comuna a Parlamentului. Pentru a trece, motiunea are nevoie de 233 de voturi, prag imposibil de atins. UDMR a anuntat dejaca nu va vota alaturi de PNL, USR si PMP. Eu le doresc mult succes si cred ca au sanse bune de reusita, a spus Iohannis. continuă pe Adevărul

Mesajul liderului PNL pentru alesii Puterii: Cine nu voteaza motiunea de cenzura este fie mai prost ca Dancila, fie mai ticalos ca Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut, joi dimineata, un atac foarte dur la adresa premierului Viorica Dancila, dar si a liderilor PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

UPDATE Scandal la motiunea de cenzura. Parlamentul e impanzit de jandarmi. Va e frica printre oameni?. USR a venit cu pancarte si striga:Infractorilor, rusine!

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, depusa de Opozitie, va fi dezbatuta si votata joi in sedinta comuna a Parlamentului. Pentru a trece, motiunea are nevoie de 233 de voturi, prag imposibil de atins. UDMR a anuntat dejaca nu va vota alaturi de PNL, USR si PMP. Eu le doresc mult succes si cred ca au sanse bune de reusita, a spus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )