Libnet.ro
UNICEF

16:30

SENAT: Dezbaterea si votul la motiunea pe Justitie - amanate pentru miercuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SENAT: Dezbaterea si votul la motiunea pe Justitie - amanate pentru miercuri

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata miercuri in plenul Senatului, dupa ce Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a decis luni amanarea. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca unii senatori PSD ar putea vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei.

Dezbaterea motiunii anti-Toader, amanata pentru miercuri

Dezbaterea si votul motiunii simple depuse de PNL si USR contra ministrului justitiei a fost amanata pentru miercuri, a decis Biroul Permanent al Senatului. Motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader era programata sa fie dezbatuta si votata luni, incepand cu ora 16. Surse politice au declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca senatori PSD vor vota contra lui Toader, in conditiile ultimatului dat de liderul PSD ministrului justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )