Libnet.ro
UNICEF

14:15

SONDAJ Ce credeti despre planul unei OUG pentru codurile penale?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce credeti despre planul unei OUG pentru codurile penale?

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta pe Codurile penale. Ea a spus ca a fost votata oportunitatea unei ordonante, nu si cand va fi adoptata. Liviu Dragnea a spus ca OUG e necesara pentru ca procesul legislativ se prelungeste prea mult. Anuntul vine in contextul intensificarii speculatiilor privind o ordonanta pe amnistie si gratiere, desi premierul Dancila a exclus o asemenea OUG pana la finele anului. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre planul unui OUG pentru codurile penale?. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Luam in calcul OUG pentru Codurile Penale

A fost sedinta cruciala la PSD. Liviu Dragnea a discutat, luni, cu premierul Dancila si liderii PSD strategia pentru a stopa plecarile din partid, dar si ce vor face cu refuzul lui Iohannis de a remania doi.

Digi24: Adrian Tutuianu: Se pot strecura si surprize n OUG pentru Codurile Penale

Cu o situatie care poate scapa oricand de sub control, PSD a decis astazi sa nu mai astepte. Articolele din Codul Penal si de Procedura penala, modificate de PSD-ALDE si trecute de CCR, se transforma in ordonanta de urgenta. De ce urgenta? Nicio explicatie nu a fost convingatoare.

SONDAJ Credeti ca o motiune de cenzura mpotriva guvernului ar avea succes acum?

PNL urmeaza sa anunte, marti, calendarul unei motiuni de cenzura, potrivit unui anunt facut de Raluca Turcan. Anuntul vine in conditiile in care alti parlamentari PSD ar urma sa paraseasca partidul, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, pastrand insa majoritatea in Senat. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca o motiune de cenzura impotriva guvernului ar avea succes acum?.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Guvernul da OUG pentru modificarile Codurilor Penale. Dancila a iesit la explicatii

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca liderii PSD au decis in cadrul CEx ca modificarile la Codurile Penale sa fie facute prin ordonanta de urgenta.

Guvernul a aprobat OUG pentru Start-Up Nation 2018. Data la care va fi deschisa aplicatia

Executivul a aprobat, vineri, Ordonanta de Urgentapentru modificarea si completarea OUG nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, prin programul Start-Up Nation,.

Judecatorii cer Guvernului sa NU adopte OUG pentru amnistie si gratiere

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie cer Guvernului sa renunte la intentia de a adopta o ordonanta de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )