Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Recursul compensatoriu: USR depune proiect de abrogare a legii. PNL: Statul a devenit complice la crima / O istorie a proiectului si ce prevede

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Recursul compensatoriu: USR depune proiect de abrogare a legii. PNL: Statul a devenit complice la crima / O istorie a proiectului si ce prevede

USR va depune luni un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, in baza careia mii de detinuti au fost eliberati din penitenciare inainte de termen. Decizia USR vine dupa ce un tanar de 25 de ani a fost ucis la sfarsitul saptamanii de un barbat eliberat mai devreme din inchisoare, in baza acestei legi. Vezi in text ce prevede legea si cum a fost votata in urma cu 2 ani. continuă pe Hotnews

UPDATE Recursul compensatoriu: USR depune proiect de abrogare a legii / O istorie a proiectului si ce prevede

USR va depune luni un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, in baza careia mii de detinuti au fost eliberati din penitenciare inainte de termen. Decizia USR vine dupa ce un tanar de 25 de ani a fost ucis la sfarsitul saptamanii de un barbat eliberat mai devreme din inchisoare, in baza acestei legi. Vezi in text ce prevede legea si cum a fost votata in urma cu 2 ani.

USR depune proiect legislativ de abrogare a legii recursului compensatoriu

USR va depune luni un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, in baza careia mii de detinuti au fost eliberati din penitenciare inainte de termen. Decizia USR vine dupa ce un tanar de 25 de ani a fost ucis la sfarsitul saptamanii de un barbat eliberat mai devreme din inchisoare, in baza acestei legi.

ASTAZI, LA PARLAMENT: USR depune un proiect de abrogare a legii recursului compensatoriu

Uniunea Salvati Romania depune astazi la Parlament, un proiect de lege care sa abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu, a anuntat deputatul USR Stelian Ion.

ASTAZI, IN PARLAMENT: USR depune un proiect de abrogare a legii recursului compensatoriu

Uniunea Salvati Romania depune astazi la Parlament, un proiect de lege care sa abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu, a anuntat deputatul USR Stelian Ion.

Opozitia ia atitudine. Proiect: Criminalii, violatorii si talharii sa nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Deputatul PNL, Florin Roman, a anuntat ca la inceputul sesiunii parlamentare va depune un proiect de lege care le va interzice criminalilor, violatorilor si talharilor sa mai beneficieze de recursul compensatoriu.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din Administratia Penitenciara: Ministrul Toaderdezinformeaza in legatura cu recursul compensatoriu

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, afirma, intr-o scrisoare deschisa, ca ministrul Tudorel Toader dezinformeaza in legatura cu recursul compensatoriu.

TUDOREL TOADER: Proiectul legislativ privind recursul compensatoriu, initiat de guvernarea tehnocrata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi ca recursul compensatoriu a fost initiat de catre guvernarea tehnocrata, a fost avizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii si adoptat de Parlament, intrand in vigoare la scurt timp dupa ce a devenit ministru.

Stelian Ion (USR): Solicitam premierului Dancila sa adopte OUG de abrogare a legii recursului compensatoriu

Deputatul USR Stelian Ion a declarat luni ca urmeaza sa depuna un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu si a solicitat in acelasi timp premierului Viorica Dancila sa adopte o ordonanta de urgenta de abrogare a acestei legi.

Tudorel Toader: nainte de a vorbi despre o Ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu, ar trebui ca initiatorii si avizatorii legii sa suporte consecintele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, pentru HotNews, legat de solicitarea USR ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu, ca va analiza o astfel de cerere cand o va primi personal, desi nu el este cel care ar trebui sa ia o asemenea decizie: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante?. Tudorel Toader a mai sustinut ca, inainte de a vorbi despre adoptarea unei astfel de Ordonante, ar trebui ca initiatorii si avizatorii acestei legi sa isi asume consecintele ei.

Deputat PNL: Criminalii, violatorii si tlharii sa nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, duminica seara, ca va depune un proiect de lege care prevede ca persoanele care comit infractiuni cu violente, crime, tentative de crima, talharie sau viol sa nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )