Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Avram: Povestea porcului in Legile Justitiei. Procurorul Portocala si nazurile Senatului

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Povestea porcului in Legile Justitiei. Procurorul Portocala si nazurile Senatului

Nu cred ca Legile Justitie ar trebui sa fie comparate cu un porc, a declarat luni Liviu Dragnea, in replica la reprosul presedintelui Iohannis ca majoritatea parlamentara s-a grabit sa ingrase porcul in Ajunul Craciunului atunci cand a votat aceste legi. Cum Craciunul tocmai ce-a trecut, iar legile cam pe-atunci au fost votate, nu ne ramane decat sa identificam corect porcul. continuă pe Adevărul

Povestea porcului in Legile Justitiei. Procurorul Portocala si nazurile Senatului

Nu cred ca Legile Justitiei ar trebui sa fie comparate cu un porc, a declarat luni Liviu Dragnea, in replica la reprosul presedintelui Iohannis ca majoritatea parlamentara s-a grabit sa ingrase porcul in Ajunul Craciunului atunci cand a votat aceste legi. Cum Craciunul tocmai ce-a trecut, iar legile cam pe-atunci au fost votate, nu ne ramane decat sa identificam corect porcul.

Liviu Dragnea: Nu cred ca legile justitiei ar trebui sa fie comparate cu un porc

Presedintele PSD Liviu Dragnea le-a spus, luni, jurnalistilor, ca nu crede ca legile justitiei ar trebui comparate cu un porc, referindu-se la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca majoritatea parlamentara s-a grabit sa ingrase porcul in ajun cu legile justitiei.

Dragnea, atac la presedintele Iohannis: Nu cred ca legile justitiei ar trebui sa fie comparate cu un porc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, luni, jurnalistilor, ca nu crede ca legile justitiei ar trebui comparate cu un porc, referindu-se la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca majoritatea parlamentara s-a grabit sa ingrase porcul in ajun cu legile justitiei.

UPDATE USR intentioneaza sa conteste la Curtea Constitutionala modificarile la legile Justitiei si face apel public la PNL sa semneze noile sesizari. Replica lui Ludovic Orban: PNL a sesizat deja la Curtea Constitutionala legile justitiei/ De ce sunt sup

Juristii Uniunii Salvati Romania au pregatit sesizari foarte bine documentate pentru a contesta la Curtea Constitutionala cele trei proiecte de modificare a legilor justitiei, informeaza un comunicat USR, insa le lipsesc cateva semnaturi necesare pentru aceste sesizari si fac apel public la cei de la PNL sa le semneze. UPDATE Ludovic Orban a declarat pentru HotNews. ro, fara sa comenteze solicitarea celor de la USR, ca PNL a contestat deja, in termenul impus de Constitutie, cele trei legi, asa cum de altfel au facut si cei de la Inalta Curte. Surse politice din ambele partide au declarat pentru HotNews. ro ca ar fi existat o intelegere intre liderii celor doua partide ca PNL sa ajute cu semnaturi si sesizarile USR, care acum nu mai este respectata. Pe de alta parte, cei de la USR insa au anuntat de la inceput ca vor face sesizari proprii pe legile justitiei, iar PNL si-a depus propriile sesizari in termenul de 2 zile. Una dintre supararile celor de la PNL se leaga de implicarea lui Emil Boc, primarul PNL al Clujului, in dosarul lui Mihai Lucan, de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei. USR barfeste PNL ca a facut blat cu PSD

USR vrea sa sesizeze Curtea Constitutonala pe cele trei legi ale Justitiei adoptate in graba de PSD, insa nu are suficienti parlamentari pentru a semna contestatia. Liberaii au sesizat deja CCR si nu mai vor sa semneze si contestatia USR, pentru a poza ei in principala voce a Opozitiei. Oricum, contestatia cea mai bine argumenatata la legile Justitiei a venit de la Curtea Suprema.

Tudose, despre legile justitiei: Sa se pronunte CCR daca sunt bune sau proaste

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca legile justitiei nu au ajuns de la Parlament, la Guvern, din motive tehnice. Totodata acesta afirma ca asteapta sa se pronunte Curtea Constitutionala a Romaniei daca aceste legi sunt bune sau nu.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor cere CCR sa sesizeze Comisia de la Venetia privind legile Justitiei

Grupurile parlamentare ale PNL vor solicita CCR sa ceara Comisiei de la Venetia un punct de vedere fata de sesizarile de neconstitutionalitate formulate de PNL si de iCCJ cu privire la legile Justitiei, a declarat, luni, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa Biroul Executiv National.

Anul incepe cu noi proteste: Sute de clujeni au contestat, in strada, legile justitiei(VIDEO)

Primul weekend din 2018 este marcat de proteste la Cluj-Napoca. Cateva sute de persoane au iesit duminica seara in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de legile justitiei care au fost.

USR va contesta la Curtea Constitutionala modificarile la legile Justitiei:Am pregatit sesizari foarte bine documentate

Juristii Uniunii Salvati Romania au pregatit sesizari foarte bine documentate pentru a contesta la Curtea Constitutionala cele trei proiecte de modificare a legilor justitiei, informeaza un comunicat USR.

UPDATE USR intentioneaza sa conteste la Curtea Constitutionala modificarile la legile Justitiei si face apel public la PNL sa semneze noile sesizari:Am pregatit sesizari foarte bine documentate/ Celor de la USR le lipsesc cateva semnaturi

Juristii Uniunii Salvati Romania au pregatit sesizari foarte bine documentate pentru a contesta la Curtea Constitutionala cele trei proiecte de modificare a legilor justitiei, informeaza un comunicat USR, insa le lipsesc cateva semnaturi necesare pentru aceste sesizari si fac apel public la cei de la PNL sa le semneze.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )