Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi. continuă pe B1

Congres extraordinar PSD: Organizarea a cinci conventii nationale, votata in unanimitate de social-democrati

Social-democratii prezenti sambata la Congresul extraordinar al PSD au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea: cinci conventii nationale, votate in Congresul PSD

Liviu Dragnea le-a cerut votul delegatiilor PSD de la Congresul partidului pentru aprobarea a cinci .

Liviu Dragnea: Stiti la ce am venit astazi aici? Cum a fost primit liderul PSD la Congres (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost primit cu aplauze de unii dintre delegatii prezenti, sambata, la Congresul PSD. La orice Congres am emotii. Stiti la ce am venit astazi aici? La Congresul PSD!, a spus Liviu.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea asteapta raspunsuri de la Guvernatorul BNR, cu privre la inflatie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca ii va transmite o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe tema inflatiei, de la care asteapta raspunsuri.

Liviu Dragnea il ia la intrebari pe Mugur Isarescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce contine documentul

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. in document, liderul PSD ii cere explicatii lui Mugur Is.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )