Libnet.ro
UNICEF

12:00

Modificarile la Codul de procedura penala au fost votate de Senat! Lista amendamentelor CONTROVERSATE

B1 B1,
Modificarile la Codul de procedura penala au fost votate de Senat! Lista amendamentelor CONTROVERSATE

Proiectul de lege care aduce modificari la Codul de procedura penala a fost votat miercuri in plenul Senatului. Initiativa legislativa a fost adoptata cu 74 de voturi pentru, 28 de voturi impotriva si. continuă pe B1

Modificarile la Codul de Procedura Penala, discutate azi in plenul Senatului

Modificarile la Codul de Procedura Penala sunt ordinea de de zi a plenului Senatului de miercuri. Printre modificarile din proiectul de lege este si una care spune ca actiunea penala se pune in miscare cand sunt indicii temeinice, nu cand e folosita sintagma suspiciuni rezonabile.

Modificarile Codului de procedura penala, adoptate de Senat

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala. Proiectul, care a fost initiat de parlamentari PSD si ALDE, a.

Modificarile la Codul de procedura penala, adoptate

Senatul a adoptat, astazi, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala.

Codul de procedura penala, votat de senatori

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de prima Camera legislativa sesizata, propunerea de modificare a Codului de procedura penala, scrie Agerpres.

Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, bagat de majoritatea PSD-ALDE pe ordinea de zi a plenului Senatului

Modificarile la Codul de Procedura Penala vor fi pe ordinea de de zi a plenului Senatului de luni, dupa ce proiectul de lege a fost introdus in urma cererii PSD din sedinta Biroului Permanent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )