Libnet.ro
UNICEF

06:00

Modificarile la Codul de Procedura Penala pe intelesul tuturor. Care sunt consecintele

Adevărul Adevărul,
Modificarile la Codul de Procedura Penala pe intelesul tuturor. Care sunt consecintele

Daca prin modificarile la Codul Penal, votate deocamdata doar de Senat, intentia Parlamentului este de a favoriza faptele comise de demnitari si functionari publici, modificarile aduse Codului de Procedura Penala, votate de ambele Camere si semnificativ mai favorabile faptuitorilor, sunt de natura sa incurajeze absolut toate infractiunile din Codul Penal. Iata cele mai importante modificari. continuă pe Adevărul

Presedintia: Ambasadorii statelor UE si-au manifestat ingrijorarea cu privire la modificarile Codului de Procedura Penala

Administratia Prezidentiala a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca in cadrul reuniunii cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, diplomatii si-au manifestat ingrijorarea cu privire la modificarile Codului de Procedura Penala.

Parchetul General, critici dure pe modificarile la codul de procedura penala: Ministerul Public anunta o analiza privind neconstitutionalitatea

Parchetul General critica in termeni duri modificarile facute in Parlament la codul de procedura penala si anunta inceperea unei analize privind neconstitutionalitatea acestora pe care o va inmana celor.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie in plenul reunit (VIDEO)

Modificarile la codul de procedura penala au aprins spirite in Parlament! Opozitia si puterea si-au lansat acuzatii reciproce in plenul reunit in care PSD-ALDE forteaza votarea a nu mai putin de 327 de.

ICCJ sesizeaza CCR pe modificarile la Codul de procedura penala

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, marti, sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la legea prin care majoritatea PSD-ALDE, sustinuta de UDMR si minoritati, aduce sute de modificari Codului de procedura penala, potrivit Digi24.

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

In cadrul Sectiunilor Unite ale inalte Curti de Casatie si Justitie, judecatorii au decis sesizarea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea modificarilor la codul de procedura penala,.

Ambasadorii europeni prezenti la Bucuresti si-au manifestat ingrijorarea privind modificarile la codul de procedura penala

Modificarea codului de procedura penala a provocat ingrijorarea si in randul ambsadorilor statelor membre ale Uniunii Europene prezenti la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

PMP: Codul de Procedura Penala nu are o viziune corecta, europeana si profesionista

PMP critica vechement, intr-un comunicat de presa emis, luni seara, dupa ce Parlamentul a votat modificarile la codul de procedura penala. in opinia PMP, Codul de Procedura Penala respecta o linie imprimat.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie: De astazi Romania este un rai al infractorilor! (VIDEO)

UPDATE:Proiectul de modificare a Codului de procedura penala a fost votat luni seara tarziu, cu cateva minute inainte de ora 22. 00, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )