Libnet.ro
UNICEF

14:45

Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, astazi, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi de marti a Senatului, pentru vot

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie, relateaza News. ro.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu.

Proiectul de modificare a Codului penal, votat astazi n Senat. Cele mai importante modificari

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, marti, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor.

Opozitia anunta ca va sesiza CCR n privinta proiectului de lege pentru modificarea Codului penal

Parlamentarii PNL si USR au anuntat marti, dupa sedinta comisiei Iordache, ca vor contesta la CCR modificarile aduse Codului penal, acuzandu-i pe parlamentarii puterii ca nu respecta regulamentul, relateaza Mediafax.

Liviu Pop a venit in SCAUN cu ROTILE pentru a vota modificarile aduse Codului penal: Farasoricei (FOTO)

Liviu Pop a tinut mortis sa fie prezent la votul din Senat pe modificarile aduse Codului penal. Fostul ministru al Educatiei a venit in scaun cu rotile, dupa ce a suferit mai multe operatii la picior in.

Parchetul General acuza Parlamentul ca incalca dispozitiile ONU impotriva coruptiei, prin modificarile aduse Codului Penal

Parchetul General acuza Parlamentul ca incalca dispozitiile ONU impotriva coruptiei, prin modificarile aduse Codului Penal. La nivelul Ministerului Public a fost finalizata o analiza privind impactul.

Modificarea Codului penal, adoptat de Senat

ACTUALIZARE Plenul Senatului, in calitate de prima Camera sesizata, a adoptat, astazi, cu 74 de voturi pentru, 28 de voturi impotriva si noua abtineri, proiectul de lege privind modificarea Codului penal.

Iordache:Nu a fost o miza pentru noi abuzul in serviciu.Modificarea Codului penal pune accent pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor

Presedintele Comisiei speciale privind modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului penal pun accent pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor. Acesta a repetat ca stabilirea unui prag pentru abuzul in serviciu si redefinirea infractiunii nu a fost o miza pentru majoritatea parlamentara.

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat marti n Senat

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, marti, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )