Libnet.ro
UNICEF

14:46

Protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General a fost facut public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General a fost facut public

Tariceanu: Institutiile legitime ale statului, votate de cetateni, sunt numai de decor, deciziile se iau in alta parte *Codrin Stefanescu: Acest protocol secret incheiat intre SRI si Parchetul General incalca flagrant Constitutia, toate legile in vigoare, democratia, separatia puterilor in stat, drepturile si libertatile omului Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat, vineri, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Protocolul a fost semnat in februarie 2009 de procurorul general Tiberiu Nitu si prim-adjunctul SRI Florian Coldea si a inlocuit documente similare incheiate chiar imediat dupa infiintarea de catre Guvernul Nastase a Parchetului National Anticoruptie PNA), actuala DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009, publicat

Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat, vineri, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009.

Marincea: Vineri va fi publicat protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009

Serviciul Roman de Informatii SRI) va publica, vineri, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009, a declarat, joi seara, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

DOCUMENT Protocolul de colaborare incheiat intre SRI si Parchetul General a fost facut public / Protocolul prevede constituirea de echipe operative comune

Protocolul de colaborare incheiat in anul 2009 intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General a fost facut public. Documentul a fost publicat, vineri, pe site-ul SRI.

Sorina Matei, despre protocolul SRI - Parchetul General: Kovesi a facut un protocol PESTE capul DNA, cu incalcarea legii (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza dupa ce Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Realizatorul emisiunii.

Manda: Tot protocolul incheiat intre Parchetul General si SRI poate sa fie declasificat si facut public

Protocolul incheiat intre Parchetul General si SRI va fi declasificat si prezentat in spatiul public, dar numai dupa ce Parchetul isi va da acordul in acest sens, a declarat, marti, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda.

Protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009 a fost facut public

Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat, astazi, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009.

Cine lucra la protocol SRI-Parchetul General de 1 ianuarie: in calculatorul cui a fost redactat documentul (FOTO)

SRI a facut public protocolul de colaborare cu Parchetul General. Este vorba despre 18 pagini istorice ale documentului incheiat intre Serviciul Roman de Informatii si Parchet. La scurt timp, si Parchetul General.

Melescanu, lovitura la adresa SRI. Practicile din protocolul SRI-Parchetul General contravin in mod FLAGRANT statului de drept. Cine se va ocupa de interceptari

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu, reactioneaza dupa desecretizarea protocolului incheiat intre SRI si Parchetul General. El considera ca documentul facut public aduce la lumina practici care.

Fostul colonel Daniel Dragomir dezvaluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir a dezvaluit ca Serviciul a sters datele care sa permita identificarea ofiterului care a redactat protocolul incheiat intre SRI si Parchetul General. intr-o postare pe.

Protocolul SRI-Parchetul General: Ce detaliu-bomba apare la pagina 17 (FOTO)

Primul protocol incheiat intre SRI si Parchetul General, protocol care include si DNA, a fost desecretizat vineri de Serviciul Roman de Informatii. La o privire atenta, se poate observa un detaliu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )