Libnet.ro
UNICEF

16:30

Siegfried Muresan: Parlamentul European a votat alocarea a 50 milioane euro pentru fermierii afectati de pesta porcina si a respins taierile votate de Guvernul Dancila

Hotnews Hotnews,
 Siegfried Muresan: Parlamentul European a votat alocarea a 50 milioane euro pentru fermierii afectati de pesta porcina si a respins taierile votate de Guvernul Dancila

Plenul Parlamentului European a votat miercuri pozitia privind proiectul de buget al Uniunii Europene UE) pentru anul 2019, care include si alocarea a 50 de milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana PPA), inclusiv din Romania, la propunerea eurodeputatului PNL Siegfried Muresan, se arata intr-un comunicat de presa. PE a respins taierea a 8,5 milioane de euro pentru combaterea bolilor la plante si animale, votata de Guvernul Dancila in luna septembrie, se arata in comunicat. continuă pe Hotnews

Parlamentul European a votat pentru interzicerea n UE a articolelor din plastic de unica folosinta

Articolele din plastic de unica folosinta, cum ar fi placile si tacamurile vor fi interzise in UE, ca urmare a unui proiect adoptat de Parlamentul European. Deputatii europeni au adaugat pe lista plasticului interzis in UE din 2021 produse din materiale plastice oxo-degradabile, cum ar fi pungile sau ambalajele si recipiente pentru fast-food din polistiren expandat. Raportul a fost adoptat cu 571 voturi pentru, 53 voturi impotriva si 34 abtineri.

PE aloca 50 milioane euro pentru fermierii afectati de pesta porcina

Plenul Parlamentului European a votat, astazi, Pozitia Parlamentului privind Proiectul de buget al Uniunii Europene UE) pentru anul 2019. Pozitia include si alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana PPA), ca urmare a propunerii deputatului european Siegfried Muresan PPE / PNL).

Tariceanu lauda discursul lui Iohannis din Parlamentul European: Liderul ALDE se declara in favoarea unui pact cu presedintele pe justitie

Calin Popescu Tariceanu a salutat, marti seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat in discursul sustinut in Parlamentul European ca probleme interne ale Romaniei sunt un subiect care nu trebuie s.

Informatii-bomba din culisele dezbaterii din Parlamentul European. Ce sfori se trag impotriva Romaniei in Uniunea Europeana

Marti, Romania a fost din nou subiect de dezbatere in Parlamentul European. Ceea ce trebuia sa fie o discutie despre starea si viitorul Europei, aproape ca s-a transformat in una despre lupta.

Iohannis, in Parlamentul European: Ne asteapta o perioada foarte dificila, avem dosare extrem de grele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia marti, intr-o interventie in Parlamentul European, asupra faptului ca pentru UE urmeaza o perioada dificila, cu dosare extrem de grele. iN acest context,.

Iohannis, n Parlamentul European: Sunt unii politicieni care nu nteleg ce vor romnii. Romnia este un stat de drept si lupta dura, dar corecta mpotriva coruptiei va continua

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, in plenul Parlamentul European, ca lupta dura, grea, dar corecta impotriva coruptiei va continua in Romania, chiar daca exista controverse in dezbaterea interna de la Bucuresti. El a mai insistat ca Romania este un stat de drept si o democratie tanara, dar si un pol de stabilitate regionala. Pe de alta parte, seful statului a transmis ca anul viitor, cand Bucurestiul va prelua presedintia rotativa a Consiliului UE, este o perioada provocatoare cu dosare grele, printre care cel vizand Brexit-ul.

Klaus Iohannis, in Parlamentul European: Avem dosare foarte grele. Brexit este unul dintre ele

Presedintele Klaus Iohannis participa la Strasbourg la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe.

Klaus Iohannis, in Parlamentul European: Nu vreau sa intru in detalii ale dezbaterii interne din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa la Strasbourg la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe.

Klaus Iohannis a laudat, in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a laudat, marti, in discursul pe care l-a sustinut in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei. intr-un moment in.

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )