Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine sunt parlamentarii alesi pe listele USR care NU voteaza motiunea. M-am nascut in aceeasi zi cu Hitler, constelatie fatidica ce imi atenueaza optiunile radicale de stanga

B1 B1,
Cine sunt parlamentarii alesi pe listele USR care NU voteaza motiunea. M-am nascut in aceeasi zi cu Hitler, constelatie fatidica ce imi atenueaza optiunile radicale de stanga

Oana Bizgan, Ramona Nicoleta Dinu si Adrian Dohotaru sunt parlamentarii alesi pe listele USR care nu vor vota motiunea pentru daramarea Guvernului Dancila. Dintre ei, Dinu este singura care mai face parte din. continuă pe B1

Premierul Dancila promite PNDL 3, in ciuda controverselor legate de PNDL 1 si 2 sau de Fondul de Dezvoltare cerut de Dragnea: Sunt premierul tuturor si acelor care voteaza PSD si a celor care ma jignesc

Premierul Viorica Dancila intentioneaza sa introduca programul PNDL 3 pentru gaze, in ciuda faptului ca programele PNDL 1 si 2, precum si Fondul de Dezvoltare cerut insistent de Liviu Dragnea s-azu aflat in.

Kelemen: Numarul maghiarilor care voteaza cu partide romanesti nu s-a schimbat, dar cei care voteaza o fac cu USR-ul. Asta s-a schimbat

Kelemen Hunor sustine ca numarul maghiarilor care voteaza cu partide romanesti nu s-a schimbat in ultimii 30 de ani, insa ceea ce e diferit e faptul ca nu mai aleg PSD, PNL sau PMP, ci USR.

Ce a patit deputatul USR Emanuel Ungureanu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi: M-au inconjurat portareii, tot felul de indivizi in conditiile in care eu am anuntat cine sunt! (VIDEO)

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a vrut sa verifice situatia paturilor din salonele Spitalului de Psihiatrie din Iasi, dar s-a trezit flancat de 6 angajati ai spitalului care au si sunat la 112. Acesta a intrat.

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOLIU iN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI iNGROPATA VEDETA! A MURIT iN TIMP CE SE AFLA iN DIRECT! TRAGEDIA A iNGROZIT.

A inceput SAPTAMANA NOBEL: Cine sunt FAVORITII PLANETEI in acest sezon

Premiile Nobel din 2019, care vor fi anuntate saptamana aceasta, vor marca revenirea procedurii de atribuire a trofeului pentru literatura, dupa amanarea sa de anul trecut in urma unui urias scandal de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )