Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Calinescu face DEZVALUIREA ZILEI: Care este adevarata miza a votului de la motiunea de cenzura

B1 B1,
Florin Calinescu face DEZVALUIREA ZILEI: Care este adevarata miza a votului de la motiunea de cenzura

Florin Calinescu, liderul Partidului Verde, a vorbit despre adevarata miza a zilei de joi, cand se voteaza motiunea de cenzura. continuă pe B1

Mutare neasteptata, la Romanii au Talent. Cum va arata juriul de la PRO TV, dupa ce Florin Calinescu a anuntat ca pleaca

Fanii emisiunii Romanii au Talent au primit o veste neasteptata. Florin Calinescu va face parte din juriul show-ului de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV, chiar daca in urma cu ceva timp a anuntat ca intra in politica si renunta la televiziune. Florin Calinescu ramane in juriul emisiunii Romanii au Talent, de la .

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu. Doar cei bogati au acces aici

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care a fost transferat pe 23 septembrie. Doar cei bogati sunt tratati aici. Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit un om. Din acel moment a fost .

Oligarhul Vlad Plahotniuc, citat la audieri la Procuratura de la Chisinau intr-un dosar in care este cercetat pentru spalarea banilor

Fostul lider al Partidului Democrat din Moldova Vlad Plahotniuc a fost citat de Procuratura Anticoruptie de la Chisinau pentru a fi audiat miercuri intr-un dosar penal in care este cercetat pentru infractiunea de spalare a banilor in proportii deosebit de mari, scrie presa din Republica Moldova.

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina. Care este motivul

Vestea ca 11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina a venit la inceputul acestei saptamani. in cateva dintre respectivele state deja au fost puse in practica anumite masuri, pentru posibilele reglementari. Ce tari UE cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina? Atat Danemarca, dar si alte zece state ce fac .

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Lia Savonea va incerca marti pentru a sasea oara numirea Adinei Florea la sefia Sectiei speciale O parte din magistratii din CSM vor sa o revoce Cate voturi sunt necesare pentru o astfel de decizie si care este procedura

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se intruneste marti, cand Lia Savonea vrea sa faca o noua incercare - a sasea - de numire a procurorului Adina Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor. O parte din membrii CSM intentioneaza ca in sedinta de maine sa ceara revocarea din functie a lui Savonea, acuzata ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse din Consiliu pentru HotNews. ro. O astfel de decizie - pentru care ar fi necesare 10 voturi - ar fi fara precedent in istoria CSM.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )