Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, primul atac politic: Asa nu se mai poate! Cetatenii rasufla usurati ca nu mai guverneaza o coalitie care avea ca prioritate furtul din bani publici

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, primul atac politic: Asa nu se mai poate! Cetatenii rasufla usurati ca nu mai guverneaza o coalitie care avea ca prioritate furtul din bani publici

Presedintele Klaus Iohannis a lansat primul atac politic de la startul pandemiei. Fara sa dea nume, seful statului a criticat PSD, ALDE si ProRomania pentru masurile populiste propuse in aceste zile, care impovareaza si mai mult bugetul statului. Cetatenii rasufla usurati ca Romania nu este guvernata de o coalitie care avea ca obiectiv furtul din bani publici, a spus Iohannis. Presedintele le-a multumit romanilor care respecta izolarea. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis: Nimeni dintre cei care au facut nereguli nu trebuie sa stea linistit crezand ca va scapa de bratul legii

Presedintele Klaus Iohannis a lansat joi un atac la adresa liderilor populisti care instiga la nerespectarea regulilor de distantare sociala si a avertizat ca astfel de gesturi reprezinta o inconstienta care poate avea consecinte tragice.

Klaus Iohannis: Politicienii vor trebui sa se schimbe. Cine a facut nereguli sa nu stea linistit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca astazi vedem clar efectele dezastruaose ale modului toxic de a actiona pe principiul Merge si asa.

Digi24: CTP: Bezna absoluta a mintii domnului Vela. Cum ar fi putut sa fie de acord Klaus Iohannis cu acea panarama de acord?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat afirmatiile ministrului de Interne Marcel Vela, potrivit carora primari PSD ar fi incercat sa creeze evenimente de tip 10 august chemand lumea la biserica de Paste. Asa a justificat ministrul, la Digi24, protocolul incheiat cu biserica. CTP spune ca presedintele Klaus Iohannis nu avea cum sa fie de acord cu un astfel de protocol, deoarece si-a asumat toate masurile dure pentru a stopa raspandirea epidemiei de coronavirus.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu putem periclita viitorul Romaniei pentru ca o majoritate lipsita de orice legitimitate politica voteaza azi masuri populiste (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a criticat actuala majoritate parlamentara si a explicat ca viitorul Romaniei nu poate fi periclitat de masurile populiste propuse de aceasta, facand referire la.

KLAUS IOHANNIS: Resetarea Romaniei e mai necesara si urgenta ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, la Palatul Cotroceni, dupa ce Parlamentul a votat prelungirea starii de urgenta, ca resetarea tarii noastre este acum mai necesara ca oricand, adaugand ca toti cei care, in aceste zile, au facut nereguli nu trebuie sa stea linistiti ca nu vor intalni bratul legii.

BOR, prima reactie la solicitarea B1.RO, dupa criticile presedintelui Klaus Iohannis: Acordul Patriarhiei cu MAI era pana la ultima litera in consonanta cu reglementarile starii de urgenta

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a oferit pentru B1. RO o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat protocolul incheiat intre MAI si BOR. Acesta a precizat ca.

KLAUS IOHANNIS: Fara distribuirea pastilor si a Sfintei Lumini, de inviere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va solicita premierului Ludovic Orban si ministrului de interne, Marcel Vela sa nu puna in practica acordul incheiat intre MAI si Biserica Ortodoxa Romana cu privire la impartirea pastilor si Sfintei Lumini, cu prilejul sarbatorilor pascale.

Un preot roman din Spania l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Iuda: Suntem obisnuiti sa ne purtam crucea

Decizia lui Klaus Iohannis de a contesta acordul dintre Patriarhie si MAI a fost taxat dur de fetele bisericesti. Un preot din Spania l-a comparat chiar pe seful statului cu Iuda, cel care l-a tradat pe Iisus Hristos.

Reactia IPS Teodosie dupa ce Klaus Iohannis a denuntat acordul intre MAI si BOR

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oferit o reactie, dupa ce presedintele Iohannis a denuntat acordul initial intre MAI si BOR pentru Paste, care prevedea ca autoritatile si figurile clericale vor.

Klaus Iohannis: Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!

Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un indemn dur inainte de Paste. Presedintele Romaniei spune ca nu e cazul momentan ca masurile de restrictie sa se relaxeze si e foarte important ca toata lumea sa le respecte acum, mai mult ca oricand. Stati acasa! Altfel, dupa sarbatori, vom avea inmormantari!, a spus presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )