Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mediastandard.ro: Dancila isi ameninta colegii si le promite atentii. Opozitia a uitat sa se arate indignata

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Dancila isi ameninta colegii si le promite atentii. Opozitia a uitat sa se arate indignata

In cursul zilei de ieri, Newsweek a publicat inregistrarea discutiilor din sedinta PSD in care actualul premier face referire la banii pe care ii vor primi cei care nu tradeaza, mai precis cei care nu voteaza motiunea. Bani de la bugetul de stat, mai clar, tranzactionati in cadrul unor afaceri de partid. continuă pe Hotnews

Dancila isi ameninta propriul ministru PSD: Daca ne uitam, este revocata

Relatia dintre Viorica Dancila si Ana Birchall este una foarte tensionata, desi amandoua sunt din PSD, iar Birchall a fost numita in pozitia de ministru al Justitiei de catre premier. Ana Birchall a inceput sa faca eforturi pentru desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Respectiva institutie inventata de PSD este responsabila de efortul inutil .

Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale, indiferent de votul motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila isi va relansa, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzurava trece, sustin surse politice din interior pentru Antena 3. Evenimentul va.

Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall cu judecata PSD in scandalul Sectiei Speciale: Nu reprezinta pozitia partidului

Premierul Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall, ministrul Justitiei cu judecata PSD in scandalul care vizeaza o eventuala desfiintare a Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor. Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )