Libnet.ro
UNICEF

11:46

Guvernul Orban a fost investit

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban a fost investit

Guvernul Orban a fost investit. Sunt peste 240 de voturi pentru Guvernul Ludovic Orban, din totalul de 255. continuă pe Antena3

Guvernul Orban a fost investit de Parlament

Guvernul propus de premierul desemnat, Ludovic Orban, a fost investit de Parlament, dupa ce 286 de deputati si senatori au votat pentru.

Guvernul Orban a fost votat, obtinand 286 de voturi pentru

Guvernul Orban a fost votat, sambata, fiind inregistrate 286 de voturi pentru.

Breaking News Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul ar urma sa depuna si juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

UPDATE Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului Ministrii au depus juramantul in fata presedintelui, cu usile inchise

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul depune juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. --- * ACTUALIZARE - Victor Ponta: Am votat impotriva acestei mascarade. Orban este cel vinovat de faptul ca am irosit sute de teste, de manusi si masti de care oameni aveau nevoie.

Guvernul Orban III a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre membrii Cabinetului Orban III se desfasoara in conditii special impuse de actuala situatie epidemiologica. --- *ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere.

Guvernul Orban 3 a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban 3 a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

Guvernul Orban a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

Cum arata Guvernul Orban 3. Votul final, dat sambata dimineata, printr-o procedura noua

Guvernul Orban 3 va avea in componenta sa tot ministrii din echipa cabinetului interimar, nefiind facuta nicio schimbare. Potrivit unor surse politice, audierea ministrilor ar urma sa aiba loc la ora 09. 00, iar dupa acestea sa fie votul de investire.

Guvernul Orban III a fost investit cu 286 de voturi pentru: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Guvernului Orban III, anunta Administratia Prezidentiala. Ceremonia de depunere a juramantului este programata, sambata, la ora.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )