Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro Romania voteaza prelungirea starii de urgenta daca sunt indeplinite 15 conditii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pro Romania voteaza prelungirea starii de urgenta daca sunt indeplinite 15 conditii

Biroul Executiv al Pro Romania a decis luni sa propuna parlamentarilor sa voteze pentru prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele si Guvernul raspund pozitiv la 15 solicitari, printre care adoptarea pachetului economic si fiscal de sprijin pentru firmele afectate, clarificarea restrictiilor, implementarea programului national de testare pentru COVID-19, un pact national privind excluderea masurilor de diminuare a salariilor si pensiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Tariceanu: Nu vreau sa votez prelungirea starii de urgenta. O parte importanta din tara nu e afectata de coronavirus. De ce sa o penalizam?

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, declara ca nu va vota prelungirea starii de urgenta, acuzand ca la adapostul acestei masuri creste lipsa de transparenta si este deschis drum liber abuzurilor. Tariceanu acuza autoritatile ca duc o politica anti-romaneasca si spune ca ar trebui repornita activitatea normala in Romania, atat in intreprinderi, cat si in institutii.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta fara masuri pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis si Guvernului PNL ca prelungirea starii de urgenta sa fie insotita obligatoriu de masuri economice si sociale. Prelungirea starii de urgenta fara o minima garantie ca vor fi luate masurile corecte si necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala, spune Ciolacu. Vezi solicitarile presedintelui PSD.

Ciolacu pune conditii ca sa voteze prelungirea starii de urgenta: Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta

Liderul PSD Marcel Ciolacu pune cinci conditii ca PSD sa aprobe in Parlament prelungirea starii de urgenta, masura impusa de presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta, solicitare catre Iohannis: Daca nu respecta, Pro Romania nu voteaza prelungirea starii de urgenta

Victor Ponta a facut mai multe solicitari catre presedintele Klaus Iohannis, amenintand ca in caz contrar partidul sau nu va vota pentru prelungirea starii de urgenta. Anuntul a fost facut de liderul Pro Romania, pe contul de Facebook.

Marcel Ciolacu, referitor la prelungirea starii de urgenta: Avem un sistem haotic. Nu exista nicio coerenta

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca prelungirea starii de urgenta in Romania ar insemna o inconstienta totala, daca nu se vor lua masurile corecte pentru evitarea unui dezastru economic.

PMP va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta

Partidul Miscarea Populara PMP) va vota in favoarea decretului prezidential privind prelungirea starii de urgenta si propune Guvernului un set de masuri pentru protejarea populatiei in fata pandemiei de coronavirus, precum implementarea unui plan de restartare a economiei si testarea intregului personal medical si a celui auxiliar din spitale.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta pentru cetateni si pentru economie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Ciolacu transmite ca oamenii de rand si mediul de afaceri asteapta de la.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru.

PREGATIRI PENTRU PRELUNGIREA STARII DE URGENTA Spirite politice incinse, in asteptarea decretului prezidential

Starea de urgenta instituita in 16 martie prin decret prezidential ar urma sa fie prelungita cu inca o luna, pana pe 16 mai. Acum saptamana, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va emite un nou decret de prelungire, la ale carui prevederi s-a lucrat pe tot parcursul saptamanii trecute. Ultimii care au trimis la Cotroceni observatiile cu ce ar trebui sa contina noul decret prezidential sunt ministrii Cabinetului Orban, iar dorintele lor au fost aprobate in prealabil de catre premier, asa cum a declarat acesta la sedinta de guvern de joi seara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )