Libnet.ro
UNICEF

23:46

Traian Basescu: Viorica Dancila nu mai are nicio sansa sa intre in turul 2. Este un om infrant si nimeni nu voteaza oameni infranti (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Viorica Dancila nu mai are nicio sansa sa intre in turul 2. Este un om infrant si nimeni nu voteaza oameni infranti (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinuit, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romanesca, de pe B1 TV, ca dupa demiterea Guvernului, Viorica Dancila nu mai are. continuă pe B1

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Sondaj online: Nici pesedistii nu cred ca Viorica Dancila va ajunge presedinte

Viorica Dancila nu are sanse sa ajunga presedinte nici macar in viziunea votantilor PSD. Cel putin asta arata un sondaj online al social-democratilor la care au raspuns peste 5. 000 de oameni. Pe primul loc.

De ce s-a razgandit Viorica Dancila si nu mai merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat joi, dupa picarea Guvernului in Parlament, ca va merge la consultarile de la Cotroceni cu seful statului. Dupa cateva ore Dancila si-a schimbat declaratia si a declinat invitatia facuta de Klaus Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca anuntul facut de liderul PSD i-a luat prin surprindere pe social-democrati, in conditiile in care era stabilita si delegatia care sa mearga la Cotroceni.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Traian Basescu, dupa caderea guvernului: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )