Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila: Rectificarea este deja facuta si are drept scop buna functionare a primariilor Ce spune premierul despre acuzatiile ca ofera functii parlamentarilor care nu voteaza motiunea (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Rectificarea este deja facuta si are drept scop buna functionare a primariilor Ce spune premierul despre acuzatiile ca ofera functii parlamentarilor care nu voteaza motiunea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca rectificarea bugetara, care este planificata pentru ziua de vineri, sa atraga sprijin parlamentar astfel incat Executivul condus de ea. continuă pe B1

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

VIORICA DANCILA: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea.

Cine este Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila ministru al Justitiei in locul Anei Birchall Alina Gorghiu: E ca si cum pui un gradinar ministru de Interne, Iordache pare prezentabil

Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila in functia de ministru al Justitiei, in locul Anei Birchall, a absolvit in 2003 Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, licentiat in Stiinte Politice, si are un master in Management Public, la Scoala de Studii Academice Post Universitare Ovidiu Sincai Bucuresti. Daca va fi numit in functie, ar fi primul ministru de Justitie dintre cei 20 care au ocupat acest portofoliu dupa Revolutie unii de mai multe ori) care nu are studii de specialitate in drept.

Dancila: Rectificarea bugetara, vineri. Va asigura buna functionare a primariilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca rectificarea bugetara prin care se asigura functionar.

Orban, despre noii ministri interimari propusi de premier: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, ca are o parere proasta despre noii ministri interimari propusi vineri de premierul Viorica Dancila, el adaugand ca PNL a initiat o motiune de cenzura, iar orice gest mai face Viorica Dancila, il face degeaba.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are emotii in legatura cu votul asupra motiunii de cenzura. Preznta, duminica, la Vaslui, sefa Guvernului a anuntat ca dupa motiune va merge in Parlament pentu a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )