Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vot de incredere pentru Paul Stanescu. Parlamentarii PSD Olt nu voteaza motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Vot de incredere pentru Paul Stanescu. Parlamentarii PSD Olt nu voteaza motiunea de cenzura

Parlamentarii din organizatia PSD Olt sustin actuala formula de guvernare si nu vor vota motiunea de cenzura, iar presedintele filialei, senatorul Paul Stanescu, a primit marti, la Comitetul Executiv Judetean,. continuă pe Antena3

Filiala PSD Olt, vot masiv pentru Paul Stanescu. Au fost 153 de voturi si doar 152 de persoane in sala

Fenomen bizar la intalnirea social-democratilor din Olt. Filiala judeteana PSD a anuntata ca presedintele Paul Stanescu a primit un vot masiv de incredere. Au fost in sala 152 de voturi prezente,.

Nu e banc. Paul Stanescu a primit un vot masiv de incredere: din 152 de persoane prezente, 153 au votat pentru sustinerea sa

Filiala PSD Olt precizeaza ca sustine actuala formula de guvernare si ca parlamentarii acesteia nu vor vota motiunea de cenzura. Totodata, PSD Olt anunta ca presedintele filialei, Paul Stanescu, a primit un vot masiv de incredere: din 152 de persoane prezente, 153 au votat pentru Stanescu, astfel reiesind ca numarul sustinatorilor acestuia l-a depasit pe cel al participantilor.

Presedintele executiv al PSD Olt, despre Paul Stanescu: Cei care vor conducerea filialei o pot face doar statutar

Dupa ce Paul Stanescu a fost acuzat ca face jocul Opozitiei, incercandu-se de la centru chiar inlaturarea sa de la conducerea PSD Olt, primarii si parlamentarii din Olt s-au reunit si au votat sustinerea fostului vicepremier.

Paul Stanescu, reconfirmat in fruntea PSD Olt cu 153 de voturi din 152 de persoane prezente. Ce va face filiala judeteana la motiunea de cenzura de joi

Paul Stanescu a fost reconfirmat in fruntea PSD Olt cu un numar de 153 de voturi, desi erau doar 152 de persoane prezente. Cu o prezenta de 152 de persoane, adica 90% din numarul total al membrilor.

Ce spune Dancila despre ajutorul indirect oferit de Paul Stanescu pentru Opozitie

Premierul Viorica Dancila a comentat luni la Adevarul Live ajutorul indirect oferit de Paul Stanescu pentru Opozitie, care,pe 2 octombrie, nu si-a exprimat optiunea la votul care stabilea ca motiunea de cenzura sa aiba loc sambata trecuta. Liderul PSD a subliniat ca merge pe buna-credinta a colegilor mei.

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, parlamentarii PSD convocati de Dancila la Vila Lac. Cum arata ultimele calcule ale pesedistilor

Viorica Dancila ii cheama miercuri pe deputatii si senatorii social-democrati, la Vila Lac, incepand cu ora 17. intalnirea are loc in contextul in care se poarta ultimele negocieri si se fac ultimele calcule inaintea motiunii de cenzura. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate, insa negocierile cu parlamentarii semnatari ai motiunii se vor purta pana in ultimul moment.

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor.

Cum a incercat Dancila sa-i convinga pe parlamentarii PSD sa nu voteze motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, cu deputatii si senatorii PSD. in spatele usilor inchise Dancila le-a vorbit parlamentarilor despre responsabilitatea pe care o au fata de electorat si fata de primarii lor. De altfel, premierul i-a anuntat pe acestia ca urmeaza sa aloce prin hotarare de Guvern banii catre primarii privind cheltuielile sociale.

Parlamentarii PSD propun ca vanarea cormoranilor sa fie permisa

Mai multi parlamentari PSD au initiat un proiect de lege care va permite vanatoarea cormoranului mar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )