Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine intra in competitia pentru sefia PSD. Viorica Dancila are cinci adversari

Hotnews Hotnews,
 Cine intra in competitia pentru sefia PSD. Viorica Dancila are cinci adversari

Social democratii isi aleg la sfarsitul saptamanii o noua conducere. La Congresul din 29 iunie pesedistii umeaza sa-si aleaga presedintele, presedintele executiv si secretarul general si sa voteze noi modificari la statutul partidului. Miercuri a expirat termenul de depunere a candidaturilor urmand ca intr-o sedinta a Comitetului Execucuitv sa fie validate. continuă pe Hotnews

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre social-democratii cu mare vechime in partid, va intra in cursa pentru sefia PSD. De asemenea, premierul Viorica Dancila si deputatul Liviu Plesoianu si-au anuntat candidatura la Congresul de sambata. Potrivit unor surse din PSD, Dancila e marea favorita, insa Serban Nicolae i-ar putea pune probleme, datorita relatiei foarte bune pe care o are cu liderii din teritoriu. Plesoianu nu are nicio sansa.

Digi 24: Revolta in PSD. Viorica Dancila, acuzata ca vine cu deciziile in plic

E revolta din ce in ce mai mare in PSD, atat in randul celor care cred in lupta cu statul paralel dusa ani de zile de Liviu Dragnea, dar si in randul celor care vor reforma si figuri noi la varful partidului. Oricum ar fi, Viorica Dancila i-a ostilizat pe multi dintre social-democrati. Deocamdata revolta e mocnita si neexprimata oficial, caci multi asteapta Congresul ca sa-si plateasca politele.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Scandal in interiorul PSD: Viorica Dancila, acuzata ca vine cu deciziile in plic si a abandonat lupta cu statul paralel

Felul in care conduce Viorica Dancila PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la puscarie provoaca revolta in randul a numerosi social-democrati. Acestia invoca fie faptul ca premierul a abandonat lupta cu.

Rival-supriza pentru Viorica Dancila la sefia PSD: Premierul s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat ca va intra in cursa pentru sefia PSD. Social-democratul a luat decizia unei candidaturi impotriva Vioricai Dancila dupa ce a vazut ca premierul nu vrea sa continue discursul PSD despre lupta cu Statul paralel.

Serban Nicolae o contracandideaza pe Viorica Dancila la sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae candideaza pentru sefia PSD la congresul din 29 iunie. Acesta a confirmat, pentru Mediafax, ca si-a depus candidatura.

Scaunul Vioricai Dancila la sefia PSD, in pericol: Va asigur ca VOCEA dumneavoastra se va face auzita

Viorica Dancila are contracandidat la sefia PSD, ce se disputa la Congresul din 29 iunie. Liviu Plesoianu a anuntat, marti, pe Facebook ca isi depune candidatura.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,.

Petrecere PSD la un celebru local din nordul Capitalei. Viorica Dancila a dat strigarea

Petrecere mare in PSD, marti seara, la Clubul Diplomatilor. Dupa o scurta intrevedere cu Calin Popescu Tariceanu, de la ora 19. 00, Viorica Dancila si-a invitat colegii la celebrul local din nordul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )