Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a incurajat, joi, pe romani sa mearga duminica sa voteze atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendum. Prezent la Cluj, la evenimentul de lansare a volumului. continuă pe B1

Sondaj: Klaus Iohannis ar obtine o victorie zdrobitoare la prezidentiale (FOTO)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile prezindentiale, Klaus Iohannis s-ar clasa pe primul loc, cu 43,5%, arata un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea in preferintele.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Dragnea: Duminica seara anuntam candidatul la prezidentiale. Trebuie facute toate eforturile ca Iohannis sa plece de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu la Adevarul Live, faptul ca duminica seara, dupa terminarea alegerilor europarlamentare, partidul pe care il conduce va anunta candidatul la prezidentiale.

Membru CNA, replica la declaratiile lui Klaus Iohannis: il somez pe presedinte sa prezinte dovada existentei ordinului lui Dragnea. Ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa raspund cu o plangere in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea ordin la CNA sa ignore referendumul, iar CNA a refuzat sa acorde timpi de antena pentru publicitatea.

Klaus Iohannis: PSD nu va primi inca o nominalizare de la mine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu va mai numi un nou premier din partea PSD daca se va ajunge la schimbarea premierului Viorica Dancila. in privinta remanierii, abordarea.

Klaus Iohannis: PSD nu va primi inca o nominalizare de premier de la mine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu va mai numi un nou premier din partea PSD daca se va ajunge la schimbarea premierului Viorica Dancila. in privinta remanierii, abordarea.

Klaus Iohannis, vizat de o posibila plangere penala: un membru CNA il acuza de minciuna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi vizat de o posibila plangere penala. Un membru al CNA il acuza pe seful statului de minciuna si ca a facut afirmatii neprobate la adresa institutiei. Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de minciuna si se declara revoltat de cele [] .

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca sa boicoteze votul la referendum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine caPSD incearca sa boicoteze votul la referendum. E jalnica aceasta incercare, a spus Iohannis. Pe 26 mai se voteaza la referendum si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )