Libnet.ro
UNICEF

18:45

LUDOVIC ORBAN: Cine nu a fost testat de Firea sa voteze cu Nicusor Dan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Cine nu a fost testat de Firea sa voteze cu Nicusor Dan

Prezent duminica seara la postul de televiziune Realitatea Plus, premierul a fost intrebat in legatura cu motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, prilej pentru Ludovic Orban sa o ironizeze pe Gabriela Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Noi scene socante cu premierul Ludovic Orban. in ce ipostaza a fost acesta surprins, din nou

Noi imagini socante cu premierul Ludovic Orban. Acesta a fost filmat intrand intr-o incapere unde sunt si o multime de cetateni fara masca. Saluta, strangand mana celor aflati acolo si ia in deradere chestiunea privind numarul participantilor.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

Ludovic Orban, despre vacantele in Bulgaria: Cine pleaca in concediu poate sa plece linistit

Ludovic Orban a transmis joi seara la Digi24 ca cei care pleaca zilele acestea in vacante in Bulgaria pot sa plece linistit, dar ca cine si-a programat vacanta peste o saptamanaar trebui sa verifice site-ul INSP.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Fostul sef al SIE, generalul Silviu Predoiu, acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban. Ce spune si despre pensiile speciale

Silviu Predoiu este general cu patru stele si unul dintre cei mai cunoscuti ofiteri ai SIE. Acesta a fost de mai multe ori director interimar al institutiei. A iesit la pensie in anul 2018 si de atunci s-a ocupat de consultanta. intr-o postare lunga pe facebook, acesta il acuza pe Ludovic Orban ca nu cred ca este nimic mai josnic decat sa subminezi, de la nivel de prim-ministru, increderea in comandanti si autoritatea functiei de comanda si sa induci clivaje intre diferitele categorii de militari, pe baza cuantumului salariului sau pensiei.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca nu luam masura izolarii si carantinarii, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban avertizeaza ca Romania ar fi putut ajunge Italia la patrat in ceea ce priveste infectiile cu noul coronavirus daca nu ar fi fost impuse masuri de izolare sau carantina.

Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: Romania era Italia la patrat daca nu luam masura izolarii si carantinarii

Ludovic Orban sustine vehement ca Romania ar fi ajuns Italia la patrat daca autoritatile nu ar fi impus masuri de izolare si carantinare. Premierul a adaugat ca in acest context ca nu intelege decizia CCR, asa cum nu a fost corecta nici decizia CCR privind amenzile.

Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, proba la DNA in dosarul momentului

Numele premierului Ludovic Orban ar aparea in dosarul UNIFARM. Si nu doar al lui Ludovic Orban, ci si al ministrului Finantelor, Florin Citu. Social-democratul Radu Cristescu a afirmat, joi, la Antena 3 ca firele dosarului Unifarm duc la premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )