Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 19:30

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine astazi, 12 martie a. c. , ora 19. 30 , la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii acreditati; oportunitati de imagine pentru cameramanul si fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie in direct; declaratia va fi transmisa live la: https:bit. lyLIVEPR).

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele.

Klaus Iohannis, masuri de ultima ora in contextul raspandirii coronavirusului

Klaus Iohannis face declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Klaus Iohannis: Fac un apel la romani sa evite deplasarile care nu sunt absolut necesare

Klaus Iohannis a facut declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

Descoperire bizara la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului

Palatul Cotroceni, o resedinta regala din Bucuresti, care serveste azi ca sediu al Presedintiei Romaniei, reprezinta o cheltuiala enorma pentru stat. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Descoperire la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Palatul Cotroceni a devenit dupa Revolutia .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )