Libnet.ro
UNICEF

09:00

Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

B1 B1,
Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

Motiunea de cenzura va fi supusa votului joi, 10 octombrie. Mircea Badea a afirmat ca-si doreste sa pice Guvernul condus de Viorica Dancila. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Toata lumea discuta despre motiunea de cenzura. Si daca n-ar fi fost initiata motiunea de cenzura, sau daca n-ar trece, guvernul Dancila nu poate ramane in functie, fiind ciuruit. Este clar ca presedintele Iohannis nu are de gand sa semneze decrete de numire a noi ministri, fie ei si interimari, iar daca revoca si ministrii la cererea premierul Dancila, guvernul ramane fara inca doi ministri.

Laurentiu Leoreanu, atac la Guvernul Dancila: incetati sa folositi banii Fondului de Dezvoltare si Investitii ca sa va salvati functia!

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, sustine ca Guvernul Dancila apeleaza la distribuirea de fonduri pentru primari pentru influenta votul de la motiunea cenzura, vot care va avea loc joi.

Mircea Badea, reactie FABULOASA dupa ce a intalnit-o pe femeia cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Mircea Badea a avut o reactie fabuloasa dupa interviul cu Anastasia, regina sprancenelor, sora ei si mama acestora. Vezi aceasta postare pe.

Lider PPE: Presedintele CE asteapta motiunea de cenzura a PNL pentru a alege comisarul Romaniei

Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, sustine ca presdintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen PPE), va astepta rezultatul motiunii de cenzura a Opozitiei inainte sa raspunda daca accepta sau nu propunerile trimise de Guvernul Dancila pentru functia de comisar european - Dan Nica si Gabriela Ciot. in cazul in care motiunea va trece, noul Guvern va face alte propuneri.

Surse. Ce variante sunt pe masa pentru functia de comisar european dupa esecul Dan Nica. Motiunea de cenzura, decisiva si pentru Bruxelles. Cum va juca Iohannis

Luminita Odobescu, Siegfried Muresan, Emil Hurezeanu, Luca Niculescu sau Ana Birchall sunt numele luate in calcul de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de comisar european, in cazul in care Guvernul Dancila pica, sustin surse politice pentru Adevarul. Daca motiunea Opozitiei nu trece, PSD va veni cu o alta varianta interna - a treia -, fara sa-l consulte pe seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )