Libnet.ro
UNICEF

15:30

Previziunea lui Adrian Nastase. Ce se va intampla cu Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Previziunea lui Adrian Nastase. Ce se va intampla cu Klaus Iohannis

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Adrian Nastase a explicat, miercuri, cu o zi. continuă pe Antena3

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Adrian Nastase, anunt despre motiunea de cenzura. Cine ar castiga de pe urma ei

Adrian Nastase reactioneaza pe tema motiunii de cenzura ce ar urma sa fie votata joi de Parlament. Sper ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care,.

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

Klaus Iohannis: imi doresc sa treaca motiunea. Acest guvern esuat trebuie sa plece acasa

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la intalnirea regionala a PNL Bucuresti-Ilfov. Sansele noastre sunt mari. Trebuie sa mai castigam localele si parlamentarele si atunci incepem sa punem Romania.

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Adrian Nastase, informatie-soc despre Kelemen Hunor

Adrian Nastase infirma, intr-o postare pe blogul sau, ca ar negocia fuziunea PSD cu Pro Romania. Fostul premier afirma insa ca, potrivit unor surse, Kelemen Hunor ar avea-o consultant, printre alte nume cuno.

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

E oficial: Stampila va fi eliminata din administratia publica! Klaus Iohannis a semnat decretul

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )