Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rares Bogdan il face praf pe Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan il face praf pe Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a avut joi o reactie dura dupa ce premierul desemnat Florin Citu s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament. continuă pe Adevărul

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

Alegeri locale 2020. in plina criza din cauza coronavirusului, Ludovic Orban face consultari pentru alegerile locale

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban cauta solutii noi pentru a-si pune in aplicare planul anticipatelor.

Coronavirus in Romania. Ludovic Orban: Avem un numar mic de persoane diagnosticate, dar trebuie sa gandim in perspectiva

Premierul interimar Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca trebuie pregatite spitalele care au sectii de terapie intensa si capacitatea de a asigura tratament pentru a putea face fata unei eventuale cresteri a numarului de pacienti infectati cu noul coronavirus.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Reactia lui Rares Bogdan, dupa scandalul din Vama Nadlac. Fiti responsabili!

Tensiuni in vama Nadlac dupa ce mai multi romani intorsi din Italia au refuzat sa intre in carantina. Un grup de 25 de persoane s-a opus dispozitiilor autoritatilor de a ramane la un centru de carantina din judetul Arad, lucru care a generat un blocaj la intrarea in tara. Scandal in Vama Nadlac A fost .

Rares Bogdan: Romanii care doresc sa vina acasa trebuie primiti. O tara normala nu-si abandoneaza cetatenii, nici in cele mai grele situatii

Rares Bogdan a atras atentia ca romanii care vor sa se intoarca in tara trebuie primiti fiindca o tara normala nu-si abandoneaza niciodata cetatenii, nici in cele mai grele situatii, dar ca acestia trebuie sa se supuna regulilor impuse de autoritati.

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz.

Scandal fara precedent in showbiz! Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla

Dupa seria de 5 divorturi de Silviu Prigoana si a scandalurile fara oprire, Adriana Bahmuteanu tine mai nou seminarii de dezvoltare personala. Cu toate acestea, cenzura nu poate exista, asa ca, in urma unor atacuri, a inceput si ea lupta. Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla Adriana Bahmuteanu i-a dat replica jurnalistului .

Ludovic Orban, gafa sau greseala intentionata in conferinta de presa: Va vorbi Rafael Raed Arafat

Spiritual si glumet, premierul Ludovic Orban stie sa detensioneze o situatie critica. S-a vazut asta si la conferinta de presa din aceasta seara de la Guvern, organizata pe tema COVID-19, cand a adus la un nivel superior gafa facuta ieri de Digi 24, cand o prezentatoare l-a numit pe Raed Arafat, Rafael Nadal, ministru secretar .

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban si Florin Citu discuta joi dupa-amiaza cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )