Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alte PROMISIUNI. Ministru: Toti cetatenii vor primi VOUCHERE de VACANTA pana in martie-aprilie

B1 B1,
Alte PROMISIUNI. Ministru: Toti cetatenii vor primi VOUCHERE de VACANTA pana in martie-aprilie

Masurile fiscale adoptate de Guvernul PSD-ALDE au nemultumit patronate si sindicate deopotriva, bugetari si angajati din mediul privat. Romanii au ajuns si sa iasa in strada, in vreme ce de la. continuă pe B1

Ministrul Turismului promite vouchere de vacanta tuturor romanilor

Toti cetatenii vor primi vouchere de vacanta pana in martie-aprilie anul viitor si sunt, deja, institutii care au acordat aceste vouchere, a declarat luni, la Sinaia, ministrul Turismului, Mircea.

Vesti extraordinare pentru romani. Se dau bonuri de 1.450 de lei. Anuntul este oficial!

Toti cetatenii vor primi vouchere de vacanta pana in martie-aprilie anul viitor. Sunt, deja, institutii care au acordat aceste vouchere, a declarat luni, la Sinaia, ministrul Turismului, Mircea.

Mos Craciun vine cu mascatii. Sute de copii vor primi daruri din partea politistilor locali

200 de copii, printre care se numara si micuti cu rezultate foarte bune la invatatura care au probleme de sanatate, vor primi daruri si produse pentru masa de Craciun de la politistii locali din Galati.

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr.1 Lunca si Scoala Gimnaziala Talpa vor primi o masa calda pe zi, in in anul scolar 2017-2018

Elevii de la doua scoli din Teleorman vor primi o masa calda pe zi, in in anul scolar 2017-2018, potrivit unui document aprobat de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )