Libnet.ro
UNICEF

11:01

MINISTRUL MEDIULUI: Pentru programul Rabla Plus, numarul voucherelor va creste cu 20%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MEDIULUI: Pentru programul Rabla Plus, numarul voucherelor va creste cu 20%

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe. continuă pe Ziarul Bursa

Alexe: Programul Rabla va incepe in martie. Ne propunem sa emitem un numar de 60.000 de vouchere

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca programul Rabla va fi reluat in luna martie, urmand sa fie emise 60. 000 de vouchere, in timp ce pentru programul Rabla Plus, ce vizeaza masinile electrice, vor fi acordate in continuare vouchere de 10. 000 de euro, potrivit Mediafax.

PROGRAMUL RABLA 2020. Anunt de ultima ora facut de Ministrul Mediului

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Programul Rabla incepe in martie. Ministrul Costel Alexe: Pentru 2020 ne propunem un numar de minim 60.000 de vouchere

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de cel putin 60. 000, potrivit Agerpres. Programul Rabla este cel mai vechi.

Programul Rabla 2020: cand incepe si cate vouchere se vor emite

Reinnoirea parcului auto al Romaniei continua sa fie o prioritate pentru autoritati. Din acest motiv, ministrul Mediului a facute publice detaliile editiei din acest an a programului. intr-o interventie la Digi 24, ministrul Mediului a explicat particularitatile editiei din acest an a programului Rabla. Acesta este mecanismul de subventii al statului roman pentru a te .

Ministrul Mediului face miercuri un control personal pentru a evalua taierile de arbori din Padurea Baneasa

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat de curand ca va trimite corpul de control din subordine, urmand ca miercuri dimineata sa se deplaseze personal in Padurea Baneasa pentru a evalua modul in care este exploatata aceasta padure. Actiunea vine dupa ce mai multe organizatii de mediu au acuzat taierea ilegala a sute de arbori sanatosi.

Ministrul Mediului merge in padurea Baneasa, alaturi de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Alexe: Cred ca exploatarea e inceputa mai demult

Costel Alexe, ministrul Mediului, isi trimite Corpul de control marti in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, si a precizat ca va merge acolo personal miercuri,.

Ministrul Mediului despre vinieta Oxigen: inteleg, din discutiile din Capitala, ca e prost implementata

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, referitor la vinieta Oxigen, ca, din discutiile care au loc in Capitala, este un proiect prost implementat, dar ca este una dintre masurile ce ar putea reduce valorile poluarii din centrul orasului, potrivit Mediafax.

Ministrul Mediului se duce sa cerceteze taierile din Padurea Baneasa VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni ca taierile din Padurea Baneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic si a anuntat ca miercuri va merge acolo.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )