Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Muncii: Persoanele cu dizabilitati vor primi un voucher de 5.000 de euro pentru achizitia de dispozitive asistive (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii: Persoanele cu dizabilitati vor primi un voucher de 5.000 de euro pentru achizitia de dispozitive asistive (VIDEO)

Cinci mii de persoane cu dizabilitati vor putea beneficia de un voucher de 5. 000 de euro pentru achizitionarea de dispozitive si tehnologii asistive si tehnologii de acces in vederea angajarii, a anuntat. continuă pe B1

Ministrul Muncii, anunt despre pensiile romanilor: Sumele majorate vor fi primite pana la finalul lunii septembrie

Cei 58 de mii de varstnici care nu au primit inca pensiile majorate, desi se incadreaza in prevederile legii, isi vor primi banii pana la finalul lunii septembrie. Este declaratia ministrului.

Marea recalculare. Cate decizii au fost trimise pana acum pensionarilor si cand vor primi banii

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii: Vom aplica in termenul cel mai scurt decizia CCR referitoare la Legea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca deciziile Curtii Constitutionale referitoare la Legea pensiilor vor fi puse in aplicare in cel mai scurt timp. Acum s-a publicat motivarea. Am citit-o si eu.

MINISTRUL MUNCII RASPUNDE ACUZATIILOR LUI SIEGFRIED MURESAN: Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii

Ministrul Muncii Marius Budai raspunde acuzatiilor lui Siegfried Muresan conform carora Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, spunand ca Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru Regulamentul institutiei.

Ministrul Muncii, despre recalcularea pensiilor: Peste 42.000 de decizii au fost trimise pensionarilor

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius.

Consiliul Judetean al Elevilor Arad: Elevii protestatari de la Lipova nu vor primi sanctiuni

Elevii de la Liceul Atanasie Marinescu din Lipova, care au participat la un protest anti-PSD in fata Primariei Lipova, in timpul vizitei premierului Viorica Dancila, nu vor primi alte sanctiuni in afara de absente la ore, sustin reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Arad printr-un comunicat de presa.

Bani pentru nou-nascuti de la Consiliul Judetean Ialomita. Ce sume vor primi familiile bebelusilor

Autoritatile din judetul Ialomita au gasit o metoda inedita prin care spera la cresterea natalitatii. Consiliul Judetean a adoptat recent o hotarare prin care va oferi stimulente financiare pentru nou-nascuti. Astfel, se vor acorda 2. 000 de lei /familie pentru prima nastere si 2. 500 lei/familie pentru a doua nastere. in cazul nasterilor gemelare, suma se va inmulti cu numarul copiilor nascuti vii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )