Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kelemen Hunor: Pentru UE, curbura castravetelui pare uneori mai importanta dect situatia minoritatilor

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Pentru UE, curbura castravetelui pare uneori mai importanta dect situatia minoritatilor

Pentru Uniunea Europeana curbura castravetelui pare sa fie uneori mai importanta decat situatia minoritatilor nationale autohtone din Europa, a spus presedintele UDMR, Kelemen Hunor, la dezbaterile din cadrul taberei politice organizate in acest weekend de MIeRT si UDMR, in judetul Harghita, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Pentru UE, curbura castravetelui pare uneori mai importanta decat situatia minoritatilor, acuza Kelemen Hunor

Pentru Uniunea Europeana, curbura castravetelui pare sa fie uneori mai importanta decat situatia minoritatilor nationale autohtone din Europa, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de.

Kelemen Hunor are o veste proasta pentru Orban: A pierdut orice contact cu realitatea...

Presedintele UDMR este de parere ca Ludovic Orban a pierdut orice contact cu realitatea. Asta dupa ce liderul PNL a declarat ca motiunea de cenzura a picat din cauza Uniunii. Kelemen Hunor a mai sustinut ca o i.

Kelemen Hunor, lovitura pentru PSD: UDMR nu sprijina niciun prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, ca Uniunea nu sprijina niciun prag propus de catre partidele politice in ceea ce priveste abuzul in serviciu, ci doreste sa lase judecatorul sa decida.

Vesti PROASTE pentru Dragnea! Kelemen Hunor, MESAJ TRANSANT catre seful PSD

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu sprijina niciun prag la abuzul in serviciu deoarece judecatorul trebuie sa decida daca exista sau nu un prejudiciu. in ceea ce priveste Codul Penal, este o singura mare.

Kelemen Hunor: Ludovic Orban face manelism politic. Nu stie matematica. I-am explicat cat fac 2 plus 2. Nu intelege!

Presedintele PNL a declarat ca principalii vinovati pentru esecul motiunii de cenzura sunt UDMR-istii, iar el nu are ce sa-si reproseze. Detalii AICI) in replica, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a sustinut.

Kelemen Hunor, CRITICI DURE la adresa Puterii SI a Opozitiei: Se bat pana la SANGE si nu pot sa cada de acord NICI MACAR asupra unei AUTOSTRAZI...

Presedintele UDMR a declarat ca este o minciuna generala faptul ca Uniunea ar tine in viata Guvernul PSD-ALDE. Kelemen Hunor a explicat faptul ca formatiunea pe care o conduce nu a votat motiunea de cenzura.

Kelemen Hunor a explicat de ce UDMR a iesit din sala la motiunea impotriva Guvernului Dancila

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, ca este o minciuna generala faptul ca Uniunea ar tine in viata actualul guvern, deoarece coalitia are majoritate cu sau fara aceasta.

Kelemen Hunor: Este o minciuna generala ca noi tinem n viata acest guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca este o minciuna generala faptul ca Uniunea ar tine in viata actualul guvern, deoarece coalitia are majoritate cu sau fara aceasta formatiune, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor, despre Ludovic Orban: A pierdut contactul cu realitatea. Sa o schimbi pe Dancila cu el nu e o afacere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Ludovic Orban a pierdut orice contact cu realitatea, dupa ce a declarat ca motiunea de cenzura a picat din cauza Uniunii, apreciind ca o schimbare a Vioricai Dancila cu liderul PNL nu e o mare afacere, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )