Libnet.ro
UNICEF

00:06

Peste 21 de milioane de buletine de vot pentru referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 21 de milioane de buletine de vot pentru referendum

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat astazi, in sedinta organizata la MAI pentru organizarea referendumului, ca au fost tiparite 21. 107 de buletine de voi si au fost confectionate 95. 570 de stampile cu mentiunea VOTAT si peste 19,4 milioane de timbre autocolante pentru referendumul din weekend. continuă pe Ziarul Bursa

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor.

RETRAGERI in masa de la sectiile de votare pentru referendum. Olt: 52 de presedinti au fost deja inlocuiti

Un numar de 52 de presedinti ai sectiilor de votare pentru referendum din Olt si-au inaintat cereri de retragere, desi abia fusesera desemnati prin tragere la sorti. De asemenea, in aceeasi zi in cele.

Cristian Mungiu: Referendumul este o cheltuiala inutila. Nu merg la vot pentru ca nu sustin acest gen de propaganda electorala

Referendumul este un consum inutil de energie pe o tema irelevanta, spune regizorul premiat la Cannes Cristian Mungiu, care anunta ca nu va merge la vot, pentru ca nu vrea sa sustina acest gen de propaganda.

VIDEO Ministerul Afacerilor de Interne a lansat clipul pentru referendum Tu votezi. MAI te informeaza

Ministerul Afacerilor de Interne a postat pesite-ulinstitutiei un clip de informare privind modalitatea de vot si prevederile generale privind organizarea referendumului din 6-7 octombrie de redefinire a familiei.

Biserica NU a ratat ocazia sa faca PROPAGANDA pentru referendum nici la nunta fostului Principe Nicolae: Ce exercitiu ABRACADABRANT de imaginatie a propus Arhiepiscopul Calinic (FOTO)

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a fost inca un prilej pentru reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane BOR) sa faca propaganda politica. Evident, in favoarea referendumului privind familia.

METIGLA, investitii de peste 6 milioane de euro

METIGLA a finalizat prima etapa a unui program de investitii in valoare de peste 6 milioane Euro. Pana in acest moment, o parte din aceasta suma a fost directionata atat catre achizitia de roboti industriali, care vor simplifica si fluidiza procesele de productie si livrare, cat si catre lansarea de noi produse in divizia Rezidential, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Statul da 385 de milioane de euro pentru 60 de kilometri de drum expres Pitesti-Craiova: Cine sunt castigatorii contractelor

Compania de Autostrazi a stabilit castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsoanelor 1 si 2 din Drumul Expres Pitesti - Craiova. in total, pentru aproximativ 60 de kilometri, statul roman va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )