Libnet.ro
UNICEF

14:01

Tinerii din PSD se ntlnesc n acest weekend la Neptun. La reuniune sunt asteptati si Dragnea si Dancila

Hotnews Hotnews,
 Tinerii din PSD se ntlnesc n acest weekend la Neptun. La reuniune sunt asteptati si Dragnea si Dancila

Tinerii social-democrati se reunesc, incepand de vineri, la Neptun, la o scoala politica la care sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, precum si premierul Viorica Dancila, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

iNTALNIRE DE GRAD ZERO LA NEPTUN! Dragnea Co decid SOARTA lui IOHANNIS (VIDEO)

Liviu Dragnea si alti lideri din PSD se intalnesc in acest weekend la malul Marii Negre, la scoala de vara a Tineretului Social Democrat TSD). Sunt tot mai multe voci care spun ca PSD va declansa.

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3054 seconds )